Tomy Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Upalny mrówkojadek 201307273010.jpg a tu ujęcie tej samej rybki dla kolegów którzy nie lubią paluchów wpychanych w obiektyw aparatu 201307273011.jpg Dalej odsunąć łap już nie dałem rady Pzdr.Przestań Adam.Fotki są super.Ryba ma być wyeksponowana i tyle. Wy chłopacy to ładnie poszaleliście z klonami. Ja troche spóźniony z sezonem na cefalusy ale coś tam sie udało uraczyć. Klonek złapany na jumpera9 ze stajni Tomy'ego - mega kaban to nie był, ale miche ucieszył Uderzył zaraz po wyjściu na powierzchnie z kamiennego dołka Uploaded with ImageShack.usMaek te Twoje ryby to są szalone.Muszę się w końcu do Ciebie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Szalone rybki na szalone wobki! To Twoja zasługa Tomy więc.... COME GET SOME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nie ma ochoty ktoś mnie zabrać na klenie ? Mieszkam w Gdańsku i jakoś bardzo rzadko mi się trafia kleń... Chętnie bym podpatrzył jak to robi mistrz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 @maek - dawno Ciebie nie było, fajnie, że wpadłeś! @Pampuch - wzorowa prezentacja, bez odpowiedniego dystansu na forum nie wyrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Widzę, że i w centrum Opola można złowić ładnego klenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Wczorajszym popołudniem wraz z kolegą wybraliśmy w poszukiwaniu kleni. Po gwałtownym ochłodzeniu oraz deszczach klenie niezbyt były skore do współpracy. Mimo to kilka wymiarowych sztuk udało mi się przechytrzyć Dwa największe, mimo iż były nieco chude, miały jednak tą czwóreczkę z przodu W ramach przyłowów na smużaczki oczywiście meldowały się jak zawsze jelce, ukleje a nawet płotka z kiełbiem! Jednym słowem spacerek na plus! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Na suchara, imitację chruścika46 cmi z powrotem do domciu Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez wepster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Super sprawa z kleniami na sucharka - najpierw widzisz otwarty na maxa bialy pyszczek potem niknácá z oczu muszke Gratuluje klusiatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzisiejsze 48 cm na nurkującego smużaczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomku piękny Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki, mam nadzieję że podczas nadchodzącego weekendu klenie również będą dopisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam, dla podkrecenia atmosfery takie oto stadko.5 zejsc pieknych sztuk i tylko 2 "maluchy" (46 i 50cm) wyjete 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Fotki masakra, mam podobna miejscowke, duzo plytsza i z doplywem. Tam tez tak czarno i czesem uda sie tam cos wyjac. Ten sezon przeleze w lozku ale na nastepny im dam popalic gratki bo 50tak to nie taki maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Aż nie mogę oczów oderwać od zdjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam, dla podkrecenia atmosfery takie oto stadko.5 zejsc pieknych sztuk i tylko 2 "maluchy" (46 i 50cm) wyjeteGratulacje ! A fotka z kleniami przypomina mi pewną miejscówkę nad Dunajcem w Szczawnicy (deptak na Słowację) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dzieki panowie, wieczorkiem musialem sie udac w to miejsce, nie bylo ich tam pewnie zbyt wiele osob sie krecilo, natomiast w nurcie na plytkiej wodzie zobaczylem ciemna plame, rzut i wachlarzem poprowadzilem obok plamy, jest ruch ale czy uderzy??Uderzyl, byl tak silny skubaniec ze w pewnym momencie nie moglem go ruszyc, kark mial tak potezny ze nie moglem go objac.Mierzenie i szybka fotka, ktorej jakosc jest do bani.60cm cieszy miche pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Piękny kleksior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Piękny, piękny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Piękna ryba, gratulacje.Aż żal, że spaprałeś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dzieki wielkie na pamiatke zabralem 2 luski ktore z niego spadly podczas odczepiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Piękna ryba, gratulacje.Aż żal, że spaprałeś fotkę.Fotki staram sie robic jak najszybciej, tymbardziej przy wysokiej temp nie mam czasu na ogladanie i ustawianie sie, szkoda ryby, nawet ostatnio zrezygnowalem z focen ryb gdy jestem w trudniejszym terenie i trzeba z ryba latac w miejsce gdzie mozna dobrze ustawic aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Też chodzę sam na ryby i wiem jak ciężko ze statywu coś na szybko fajnie zfocić. Rybka natomiast pierwsza klasa, gratuluję i zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Fotki staram sie robic jak najszybciej, tymbardziej przy wysokiej temp nie mam czasu na ogladanie i ustawianie sie, szkoda ryby, nawet ostatnio zrezygnowalem z focen ryb gdy jestem w trudniejszym terenie i trzeba z ryba latac w miejsce gdzie mozna dobrze ustawic aparat.Albo zrobić zdjęcie ryby w wodzie, na trawie i takie tam.Uniknie się amputacji palców, zrobienia z siebie coś na modłę Minotaura, no i nerwów mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 W końcu i ja mogę dorzucić jakieś foto królowa rzek dziś była łaskawa i to bardzo Pierwszy w tym roku kleks i od razu PB równiutkie 50cm i bardzo grubiutki.Ryba cieszy ogromnie bo nie dość, że PB to złowiona z premedytacją i na własnej roboty wobaska Miejsce bytowania klasyczne dosyć przelew tuż za końcem główki, woda około 1-1,5 m głębokości. Wobek zebrany z powierzchni po ledwie 1-2 ruchach korbki. Sprzęt to kilka dni temu zakupiony na forum Guangwei 270 2-10g Team Daiwa i PP 6lb na końcu wobek dług około 3cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Piękny:) I jest wreszcie ktoś kto też łowi klenie pletką Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi