grunwald1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Winko gdzie bym nie byl to lowienia bym nie odpuscil mialem sobie zrobic przerwe ale dzis zawiozlem kobity nad wode zeby sie poopalaly wiec na godz wyskoczylem, upal ogromny ryb nie widac a jak nie widac to sa pod drzewami.Spapralem filmik z holu bo mi sie aparat przewrocil ale foty sa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wesser to również ogromne brzany!!! Panowie, wierzcie mi że gdyby to było możliwe to bym sobie powędkował mówiąc krótko praca sezonowa a co za tym idzie nie ma czasu na rybki Ps:grundwald1980 czy na Twoich łowiskach są w ogóle jakieś mniejsze klenie? Szacun GOŚCIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Grunwald, piękne kleniuchy Można wiedzieć na jakiej rzece je łowisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Na rzece Marne we Francji, klenie sa mniejsze ale za czorta nie chca brac dzisiaj bylem krotko ale wyczailem fajne stado bydlakow, tylko miejsce trudne, linia brzegowa to drzewo jedno przy drugim ledwo kija wlozyc a co dopiero rzucic badz nim operowac.Klenie stoja przy samych kamieniach ignorujac wszytsko, moze dlatego ze mnie widza.Tego jednego zobaczylem ze stoi dalej od brzegu po samymi drzewami, zreszta pokaze wam gdzie stal dalej wlasnei zaczynaja sie drzewa i ciagna sie jakies 30 metrow i wlasnie pod tymi drzewami staly Winko z przyjemnoscia bym Cie zaprosil i oprowadzil, jesli (mam nadzieje) bede mieszkal w Niemczech i dobiore sie do tamtych kleni, napewno Cie zaprosze A co do malych kleni, jak widze kilka malych badz mocne zbiorki maluchow to nawet sie nie zatrzymuje, klenie chyba sie trzymaja stadami rocznikowo, tzn nieraz widzialem jak kolo maluchow patrolowal wiekszy, problem to wyszukac stado, ktore trzyma sie jednej miejscowki i probowac, probowac i jeszcze raz probowac.Mam przeczucia co do miejsc, nie rzucam byle gdzie, jak miejsce ma to cos w sobie potrafie siedziec pol godziny bez brania i probowac. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Gratki Grunwald! Wybierasz sie do niemiec? Jakie okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dzieki Gugcio. Essen, mam nadzieje ze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Czemu wszyscy spadaja tak daleko, nikogo nie ciagnie w okolice FFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zaleznie od trasy to 300km, mozna sie kiedys na caly weekend wedkarski ugadac, jak juz tam bede i sie ustabilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jasne, teraz na weekend przyjezdza do mnie kolega z tamtych okolic wiec jak bedzie sie czym pochwalic to powrzucam jakies foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zycze sukcesow i czekam na relacje pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tomasz, świetny film i piękna rzeka... Koniecznie muszę uderzyć na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 @winkow leine sa klenie, uwierz mi, mieszkalem troche w niedersachsen poza tym masz aue pod reka, w harzu jest bode, a w enerdefenie elbe dzis zaliczylem kolejny krotki wypad i 2-3 ryby, na krotko przed burza i zalamaniem pogody ... niska woda, kolor krysztal, ciezko bylo ... rzadzila mrowa tom'iego ... zdjecia jak obrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiejszy klenio 40+z rzeczki, na której łowię to już prawie okaz ;-) Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 nadal mordega panie, tylko pojedyncze brania, ryby daleko od brzegu i bardzo ostrozne ...klenie nadal najczesciej reaguja na mrowy tomy i smuzaki bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzisiaj juz mialem isc do domu, pomyslalem 5 rzutow i ide (zawsze tak robie ) a tu pyk cos siedzi, cos duzego.Mysle podczepiona brzana, ryba odchodzi daleko, ale zatrzymuje ja. powoli ja pompuje po jakims czasie jest blisko.Kilka odjazdow i nagle widze pieknego klenia.To chyba najdluzszy jakiego zlowilem, jednak napewno nie najgrubszy ryba niestety upadla mi na ziemie, jednak cala i zdrowa wrocila do domu, pozostawiajac po sobie piekne duze luski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gratki Grunwald! Piekny kleks, zapewne +60? Tez zawsze robie 5 lub 10 ostatnich rzutow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Bardzo fajna rybka@ grunwald1980 ,strasznie długi jak na klenia,albo szczupły .Mi wyszedł ze dwa tygle temu taki 60+ lekko do wobka boleniowego ,tylko puknął na starej główce i podszedł pod nogi aż ciepło mi się zrobiło jak go zobaczyłem.Po ciemaku ,fajne łowienie i foty i rybka też naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gugcio chyba tak, jak go podbieralem bylo ciemno i na pierwszy kontakt jak go wzialem za kark myslalem nie ma rekordu, chociaz to chyba najdluzszy hol.Jak go podnioslem to mysle kurde ale dlugasny i te 60+ to mysle ze mial, bo juz 2x60cm zlowilem i wydaje mi sie ze ten dluzszy byl, ale za to cienias a te 5 rzutow to staly schemat.Odliczam odwracam sie i ide no chyba ze cos sie w wodzie zacznie dziac Krystekwolf, dzieki.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kto rano wstaje .... Krotki wypad z rana, dzis mierzone 62cm!!!!Ten juz byl gruby kilka razy podchodzilem zeby go podebrac, piekna gruba ryba.Kamerka byla ciulowo postawiona, a branie tak widowiskowe ze szkoda ze sie nie dalo uchwycic.Pozniej dodam filmiki.PZdr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ten kleń nie bierze jeńców Gratki, wielka ryba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Siorpnął wobka jak złoto .Z filmikami już tak jest,jak człowiek wszystko poustawia to nie chcą brać ,a wystarczy że przejdziesz trochę dalej i już bum .Żeby to wszystko było fajno to trzeba by ciągnąć ze sobą ekipę filmową.Fajny kleksior grunwald1980,chyba ciągle ten sam ,chyba podpisałeś z nimi jakiś kontrakt ,czy jak.Gratki za rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Gratki, Ryba niesamowita! Jak to sie mawia w Big apple- Rispekt Bro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Grunwald ależ masz tam smoki Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Fajny kleksior grunwald1980,chyba ciągle ten sam ,chyba podpisałeś z nimi jakiś kontrakt ,czy jak.Gratki za rybki.To moj stary kumpel, ustawiamy sie na konkretna godz i testujemy sprzet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dobrze masz............. ja znam taką rapę .Cholera,tylko szkoda że nie chce testować ze mną sprzętu .Macha mi czasem na przywitanie ogonem ,nie che współpracować skubana ,tylko się lansuje.Ale tak czy siak ....... kleksy fajne łowisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi