Dienekes Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To moj stary kumpel, ustawiamy sie na konkretna godz i testujemy sprzet Tak to właśnie wygląda, jakbyście na "Ty" dawno przeszli i po imieniu byli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) To już jest piękna ryba.Kleń marzenie.Już wiem kto będzie testował w przyszłym roku nowe wzory-[oczywiście jeśli się tylko zgodzi]- a trochę tego będzie w tym też bezsterowe robale. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dzieki wielkie panowie.Tomy z wielka przyjemnoscia, tylko ze w przyszlym roku bede prawdopodobnie w Niemczech, tam bede probowal sie glownie skupic na boleniach i sandaczach, chyba ze znajde takie klenie jak te, ale jak to zwykle bywa duze zmiany w zyciu moga wplynac na to ze nie bedzie tyle czasu aby siedziec nad woda.Czas pokaze co da los Filmiki wrzucam, zwroccie uwage na to jak duzy klen bierze, nie ma tu mowy o mocnym uderzeniu, nawet nie wiedzialem ze mam rybe.Kamerke wczesniej mialem w fajnym miejscu, nie wiem co mnie pokusilo aby ja przestawic,szkoda bo ryba zachowywala sie pieknie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Piękny wałek! Jaki w karku szeroki,masakra.Dzięki za filmik,nieźle dawał na poczatku Może załatw sobie cos takiego do kręcenia: http://allegro.pl/elastyczny-bialy-statyw-flexi-gorillapod-gwarancja-i3473797582.html Ja kręciłem zwykłą małpką,statywem hand made ze sztycy podpórki pod wędkę Graty kabana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dzieki Marek.Ja juz niedlugo bede wyjezdzal prawdopodobnie wiec narazie poki co nie bede inwestowal.Jak sie usadowie w nowym miejscu, to skompletuje fajny sprzet i wtedy kamerka bedzie musowo pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzieki wielkie panowie.Tomy z wielka przyjemnoscia, tylko ze w przyszlym roku bede prawdopodobnie w Niemczech, tam bede probowal sie glownie skupic na boleniach i sandaczach, chyba ze znajde takie klenie jak te...Jak będziesz łowił tam gdzie zamierzasz to będziesz tez takie klenie łowił Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Arek mam nadzieje, ze polowimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Połowimy,- bardzo chętnie ten odcinek Ruhr o którym pisaliśmy jest dokładnie miedzy Twoim przyszłym miejscem zamieszkania a moją chałupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Moze kiedys bede mogl sie przylaczyc i czegos sie nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Gratki grunwald , klucho bomba Kuźwa na wiosne przyszłego roku powinienem jechać koło rury Można u hansa dniówkę wykupić ? Hotelików to tam jest , ale nigdy nie łowiłem w dojczlandi to nie wiem jakie są zasady . Jakby były dniówki to bardzo mnie to interesuje . Dymać ponad 2K km z takim przystankiem jedno lub dwudniowym to nie byłoby takie męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 @grunwald1980 gratuluję, takiej kluchy to ja już daaaaaawno nie widziałem nie wiem jak Ty je czarujesz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 @Greed111 dzieki wielkie, w tym przypadku to klenie czatuja mnie @Gugcio wydaje mi sie ze to ja sie wiele naucze od was.Arek jak sie zadomowie i skompletuje sprzet to koniecznie udamy sie na brzany, wlasnie skonczylem przegladac watek z 2012r, ta rzeczka to Lippe?Fajny klimat, uwielbiam brodzic.@Matt z checia bym sie spotkal, mam nadzieje ze plany wypala i polowimy kiedys w milym towarzystwie.Pzdr wszytskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja wiem czy bys sie czegos ode mnie nauczyl? Ale od Arka wylapalismy cos napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 @Greed111 dzieki wielkie, w tym przypadku to klenie czatuja mnie @Gugcio wydaje mi sie ze to ja sie wiele naucze od was.Arek jak sie zadomowie i skompletuje sprzet to koniecznie udamy sie na brzany, wlasnie skonczylem przegladac watek z 2012r, ta rzeczka to Lippe?Fajny klimat, uwielbiam brodzic.@Matt z checia bym sie spotkal, mam nadzieje ze plany wypala i polowimy kiedys w milym towarzystwie.Pzdr wszytskich.gopro wezme to nauczysz sie operatorem być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Po stracie wczorajszego sporego jazia zakupiłem podbierak i ochrzciłem go kleniem 43cm Cieszy podwójnie bo to nowy skromny PB i rzadko u mnie spotykana ryba Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez laserro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 grunwald1980 zajebiste kabany ...laserro również gratki na ciezkim odcinku podwojne ja wczoraj obskoczyłem pewnemiejscowki pomiedzy złotoria a lubiczem...niestety bez kontaktu z rybą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki, ten kleń jest właśnie z Drwęcy, ale Brodnickiej, powyżej Lubicza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Graty Maciek, ryba cieszy mnie bardziej niż gdybym sam ją złowił a będzie tylko lepiej, widzę ryba kierowała się instinct-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dokładnie Kuba wpadaj, mam nadzieję, że rozgryziemy tą wodę na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 na Żuki z fosforyzującymi oczami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wczorajszy wypad na odrę z Krystianem zaowocował ładnymi kleniami.W sumie trzy powyżej 40cm ten na focie prawie 50 (sorki za jakość foty ale robiona kalkulatorem)Rybki złowione na mrówy od Tomka, na niżówce. Było jeszcze mnóstwo takich trzydziestek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Ładne kleksy Seba - gratulacje! Ja wczoraj też kleksy męczyłem na Odrze ale 40 cm nie przekroczyłem ( bo spiąłem największego kabana w sezonie )Ilościowo było dobrze za to - 14 kleni we dwóch i 2 ładne jazie - wszystko na smużaki (największy na mrówę). PozdrawiamP.S. to w pysku nie wygląda na mrówę... Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Monk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Taps fajne kleniki i fotki też niczego sobie.Rzeczka też jakby znajoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czysta woda, białe muszle na dnie, głębokość 30 cm a szerokość może 2-3 m ?, po co mi aparat na taką wodę...po pierwszych dwóch kleniach pobiegłem do auta, będę tam trenował bo pływają niewidoczne klenie w odpowiednich rozmiarach ale jeszcze muszę się więcej upokorzyć przed nimi CDN... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Wczoraj mialem ladnego prosiaka, grubas straszny, nastawiony wyzwalacz 2 sek do foty a tu pach zatanczyl i wpadl do wody, za to dzisiaj juz sie nie dalem swinka pod 60cm zapieta za skorke, mysle zrobie fote zanim sie zepnie, dalem rade, jednak nurt silny woda gleboka ciezko podebrac, dal popalic jednym slowem.Drugi zazarl tak ze ledwo kotwiczke bylo widac, nawet od strony skrzeli sie nie dalo, jednak caly i zdrowy wrocil do wody pzdr Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez grunwald1980 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi