grunwald1980 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Hej Marek, kamerka tzn aparat w jednej dloni a w drugiej kij, brakuje mi trfzeciej lapy na kolowrotek jak sie tak holuje to sie nie patrzy w obiektyw tylko na rybe a pozniej jaja wychodza jak sie oglada filmek.Mniejsze tez zra ale nie laduja na brzegu tylko wypinam w wodzie.Woblerki doszly "smaczne" sa narazie lowie z powierzchni, ten jeden co idzie pod powierzchnia jest super, mialem juz 2 kleniki na niego, niestety w wieku przed emerytalnym tzn przed 50siatka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Po dłuższej przerwie ,pierwszy wrześniowy wypad na łowienie z powierzchni.Po trzech bardzo wietrznych dniach,wczoraj dało się jako tako zapodać i poprowadzić imitację owada.Ryby były mało aktywne ale kilka udało się zapiąć i wyholować.Kabanów nie było ,a największe średniaki dochodziły do 45cm.Wieczorem gdy wiatr ucichł zupełnie ,zaczęły gryźć grube jazie. Sprzęt i przynęta użyte do połowu bez zmian. Pozdrawiam Tomi . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratuluje polowu Tomek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratuluje polowu Tomek ;-) Dzięki Kamil.Kleniki były słabe ,ale jazie fajne zaczęły gryźć.Jak masz chęć i chcesz odpocząć od sumowania to zapraszam w niedzielę. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ...z wielka chęcią, ale w niedziele mam...5 urodziny córki...także gruba impreza ...może następnym razem nam się uda jeszcze we wrześniu...bo potem już tylko grube pajki...i wtedy ja cie zabiorę na łajbe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Hej Marek, kamerka tzn aparat w jednej dloni a w drugiej kij, brakuje mi trfzeciej lapy na kolowrotek jak sie tak holuje to sie nie patrzy w obiektyw tylko na rybe a pozniej jaja wychodza jak sie oglada filmek.Mniejsze tez zra ale nie laduja na brzegu tylko wypinam w wodzie.Woblerki doszly "smaczne" sa narazie lowie z powierzchni, ten jeden co idzie pod powierzchnia jest super, mialem juz 2 kleniki na niego, niestety w wieku przed emerytalnym tzn przed 50siatka Wierz mi że czasami ta trzecia ręka jest dosłownie na wyciągnięcie ręki! Troszeczkę ,,fantazji" bo inaczej tego nie nazwę i tanim kosztem mamy funkcjonalne rozwiązanie. Wiem że może niektórym wydawac się ono wręcz prymitywne ale ja korzystam z tego do dzisiaj Uzywane w zestawie z tel.kom. sony ericson neov 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 heheh dobre toto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratuluje ladnych kleni, ja juz odpuscilem i ganiam za okoniami i sandaczami. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A ja za brzanami ale przylowik maly jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Panowie mam pytanie. Zacząłem łowić na nowej rzece i występują tam bobry i moje pytanie czy warto tam łowić i tracić czas czy w okoli bytowania bobrów nie ma większych ryb i lepiej omijać te miejsca?I jeszcze jedno pytanie łowicie z agrafką z krętlikiem czy bez i czy to ma w ogóle jakieś znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 ...I jeszcze jedno pytanie łowicie z agrafką z krętlikiem czy bez i czy to ma w ogóle jakieś znaczenie?Jako że klenie łowię na woblery i obrotówki to używam małe agrafki z krętlikiem. Jeśli nie łowisz na obrotówki, to sama agrafka wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Jak chodzi o bobry to raczej się tym nie przejmuj. Na moich łowiskach jest ich mnóstwo i jak dotąd nie zauważyłem aby kleniom to przeszkadzało a już mi na pewno w ich łowieniu. Często bywało tak że po przepłynięciu bobra klenie brały jakby nigdy nic - przyzwyczajone do ich obecności. Agrafka z krętlikiem czy bez? Tak jak radzi Ci bercik69 , nie łowisz na blachy więc nie ma co przeciążać zestawu. Ps:Zdublowałeś kolego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A ja mam wrażenie, że nasze klenie nie lubią się z bobrami. Nie mogę nic złowić w miejscach gdzie te zwierzaki bytują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 U mnie, na górskich rzekach, odwrotnie, tam, gdzie bobry, tam i klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 U mnie, na górskich rzekach, odwrotnie, tam, gdzie bobry, tam i klenie. Dokładnie Marku, wkońcu łowimy na bardzo podobnych do siebie łowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 wczorajszy na owada stepanow, powoli ucze sie łowic tymi smużakami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Ładna kluseczka - Gratki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Bardzo ładne kluchy Bobex i to jak widać z tej samej miejscówki? Na co się skusiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ten większy na smużaka w brązowym kolorze. A ten mniejszy na taką małą uklejeczke 3,5 cm bodajże "hubal" sie nazywają te woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 wczorajszy na owada stepanow, powoli ucze sie łowic tymi smużakami.Jaki sprzęt używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jaki sprzęt używasz?Wędka Team Dragon 2,70m 3-14g, Kołowrotek Spro Red Arc 10100, żyłka 0,18mm salsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dzisiejszy 45 cm, podkrakowska Wisła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Gratki dla łowców . Kluski z polandii ładniejsze zdecydowanie od tych na wyspie , czerwone płetewki Standard wyspiarski 50+ Białe kibice 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Jak się swansy spisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi