wobek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 To Dzisiejszy dzień spędziłem na Ropie wraz z młodszym kolegą Słąwkiem. Klenie brały niczym w lipcu a mamy przecież koniec listopada! Reagowały jedynie na chrabąszcza XXL prowadzonego wyłącznie po powierzchni wody króciutkimi podszarpnięciami szczytówki tak aby wobek tylko oczkował na wodzie. Wobka prowadzonego klasycznie nawet nie chciały tknąć!!! W efekcie udało mi sie złowić 14 kleni z czego większość w okolicach 30cm, trzy około 35 oraz dwa największe 40 oraz 43cm Sławek na koniec również złowił jedną kluseczkę z 4ką z przodu Tomek gratuluję.Aleś ciągnął niczym Biegun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 gratulacje pieknych kleni panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pyj4nUKks54&feature=youtu.bena bielika 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jak znowu regularność powala Gratuluje!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Takich klusek można tylko pozazdrościć Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Winko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dzisiejszy poranny wypad , temperatura minusowa mimo to klenie ładnie zagryzały.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ładny klenik, graty ! Wisła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Graty Pawle!!! Piękna klucha - pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Paweł0891 piekne rezultaty , szczerze mówiąc o tej porze roku nie zapuszczałem się nigdy za kleniem , a warto !!! GRatYY !! Edytowane 5 Grudnia 2013 przez c1eśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Gratuluję wydłubanego klenia! Ja wybrałem się dzisiaj nad Wisłę spróbować pierwszego zimniejszego klenia, ale urywający głowę wiatr nie dał zadnych szans. Mam nadzieję, że jak pogoda się uspokoi, to nadejdzie czas na jakąś poważniejszą życiówkę w pierwszym sezonie kleniowo-jaziowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Warto warto , o tej porze roku można wypracować prawdziwego kabana , niestety w tym sezonie mam zbyt mało czasu na fiszki , rodzinka się powiększyła i nie da się tak często jak by się chciało.. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 @paweł0891 Piękny kluch ! Konkretna ryba. Wygląda na takiego koło 60-siatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 no no Paweł nie próżnujesz kleń pierwsza klasa Graty!!! napisz ile mierzył ? pozdroŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Gratulacje klusek, Paweł ten twój ostatni niezły prosiaczek. Pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Powiem tak , ten ostatni 6-dych niemiał , brakło tych paru centów ale może kiedyś się uda przechytrzyć takiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Klenik z piątką z przodu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ale swinia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Gratulacje Pawle Edytowane 10 Grudnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Paweł ale robisz robotę, teraz tylko Ty podtrzymujesz wątek ogromne gratulacje , piękne ryby , jeszcze o tej porze roku, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zimnych kleni c.d. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Szacuneczek za połów tych pięknych ryb w takim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Piękne klenie szczere gratulacje czy to Dunajec? Edytowane 15 Grudnia 2013 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 A ja śmigałem po drugiej stronie kiedyś Pamiętam te drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Gratuluje grudniowych kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Piękne klenie!!! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi