Winko Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Panowie! Nie ma się co ścipać po szczypach jak mam być szczery to przyznam że do dziś myślałem że zawsze piszę poprawnie Człowiek się uczy na błędach i nie mam najmniejszego problemu. Forum czy też na PRIVa dla mnie nie ma żadnego znaczenia Niestety ale jest już za późno na jakie kolwiek zmiany - nie jestem juz w stanie dograć dodatkowych materiałów kol analityk. Jak całość będzie juz gotowa to dopiero wtedy wyjaśnię tę kwestię Ps:Jak chodzi o co nieco instruktażu to wcześniej w zimie, kręciłem coś w tym stylu ale nie jest powiedziane że kiedyś nie zrobię typowo instruktażowego filmu dla początkujących Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Winko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomek zapowiada się ciekawie, a jeśli chodzi o komentarz "czujnego" kolegi, to nie ma co zwracać uwagi (nawiasem mówiąc, nie należy się też czepiać, jeżeli nie ma się pewności, co do swoich racji, bo można się skompromitować : http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2522887). Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzisiejszy 44 cm na wobka od kolegi sdd. Podkrakowska Wisła, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomek zapowiada się ciekawie, a jeśli chodzi o komentarz "czujnego" kolegi, to nie ma co zwracać uwagi (nawiasem mówiąc, nie należy się też czepiać, jeżeli nie ma się pewności, co do swoich racji, bo można się skompromitować : http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2522887). Eeeee taaam! Marku, zwał jak zwał! Każdy i tak wie o co chodzi Ja nie taki a Ty dobrze wiesz że ja za kleniem tylko na smużaki Ps:Każda kluska z czwórką z przodu zasługuje na szacunek - GRATY MARCINie Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Tomek zapowiada się ciekawie, a jeśli chodzi o komentarz "czujnego" kolegi, to nie ma co zwracać uwagi (nawiasem mówiąc, nie należy się też czepiać, jeżeli nie ma się pewności, co do swoich racji, bo można się skompromitować : http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2522887).Weź mnie kolego naprostuj, bo nie wiem gdzie się skompromitowałem. K... dziwne czasy. Matki dzieciom kwity na dyslekcje i inne dysortografie załatwiają, a jak ktoś zwróci w dobrej wierze uwagę, bo materiał to film, a nie wpis na forum, to go od czepialskich. Coś się chyba poodwracało.W d.. to mam. Piszcie jak chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Masz rację kolego "coś się chyba poodwracało", chciałeś błysnąć, a pojęcia o pisowni nie masz, kompromitacja na całej linii, może lepiej zajmij się łowieniem, a nuż się uda. Poszukaj jeszcze informacji na temat PWN, może uwierzysz, bo w tych kwestiach, to "wyrocznia". Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Ehhhh......nadal nie wiem co z tym "spinningiem".Może ktoś inny wie o co chodzi? Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez krzychun 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dajmy na luz.Winko spoko facet nie chowa urazy, temat zamkniety.Pzdr wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Heh zaglądam sobie, fajne rybki podziwiam, świetne filmiki, miło i przyjemnie, tym bardziej, że kolega Marek jeszcze odrobinę rozrywki zapewnia, ot tak, za darmochę i całkiem nieświadomie. Ubawiłem się. Pzdr i dobranoc - jutro wczesna pobudka i na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ehhhh......nadal nie wiem co z tym "spinningiem".Może ktoś inny wie o co chodzi? nie tylko ty, nie przejmuj sie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dzisiaj wyskoczyłem na rybki z nadzieją że może uda się powtórzyć sukces z czwartku. I już w 3 rzucie udało się. Kleń wziął bardzo agresywnie połknął woblera bardzo głęboko a na dodatek jak wyhaczałem to pluł chlebek czyli jednym słowem mocno żerował. Co mnie bardzo zdziwiło gdy go holowałem koło niego pływały jeszcze 2 klanie jeden taki sam a drugi potężny myślę że około 50cm miał i wgl się nie bały się pod sam brzeg z nim pływały dopiero gdy wystawiłem rękę by podebrać rybę uciekły. Ostatnio miałem dwa piękne brania odrazu po wpadnięciu woblera do wody? Kiedy należy to zacinać bo gdy widzę plusk koło mojego woblera instynktownie odrazu tne! Ale niestety bez skutku a czasami nawet nie zdążę kabłonka zamknąć!Ps Bielik wielkie dzięki za woblerki ten klenik to na twoje wobka!I radość z 2 ryby w tym sezonie powyżej 40cm! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Gratuluje wszystkim slicznych klusek! A w szczegolnosci koledze @Grunwald za niesamowita serie. Ja dochodze do siebie powoli po operacji i probuje nadrobic stracone 3 miesiace. Wypady narazie sa krotkie max po 2h ale jak na 2 wypad po takiej przerwie nie bylo zle. Nowe PB klenia po 2 rzutach na miejscowce. Rybcia miala 60cm niestety fotka mi nie wyszla zbytnio. SPRZECIK: Illex Ashura 183l do 7gr Mitchell mag pro extreme 500 Zylka 0,16 i wobek Illex chubby 38f Zdr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Piękny klenio! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzieki Kamil Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Gugcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @Adri@an zaczynasz lowic klenie , ciesze sie z Twojego sukcesu.@Gugcio kapitalna ryba na kijku do 7gr pewnie ladnie powalczyl.Gratuluje, wracaj szybko do zdrowia bo cos brakuje w tym sezonie twoich fotek z kleniami i jaziami pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @Grunwald, Dzieki sliczne, moze uda sie troche nadgonic stracony czas ale lekko nie bedzie. Nie wiem co z jutrem ma przyjsc ochlodzenie i chcialem o swicie za Okoniem i Sandaczem porzucac. Cholewka po takiej przerwie chcialby czlowiek wszystko na raz hahah a tak jednak nie da. Co do holu to byl szybki i bezbolesny, kleniki stoja na 30cm wodzie i biora prawie pod nogami. Ten chwile sie pochlapal i wyjechal na rafke lapiac powietrza i po wszystkim. Kijek ma dosc mocy i jak narazie porzadnie sie go wygiac udalo sie 52cm okoniowi. Klenie z gorskich rzeczek lub ciurkow ze sporym uciagiem maja duzo wiecej powera. Te moje to leniwce, tylko zra i stoja w miejscu:D:D Najwazniejsze ze lowcy kleniowego miesa chyba odpuscili bo na miejscowke przedrzec sie nie moglem tak zaroslo, no i dobrze bidulki spokuj maja Zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ciezko nadrobic stracony czas, jednak lepiej czuc niedosyt niz przesyt.Zycze dalszych sukcesow.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Gratulejszyn dla Gugcia , to juz pożądny kluch To i ja sie pochwalę , pierwszy raz na j.pl . Zazwyczaj łowię sam i nie chce mi fotek robić ale czasami coś tam pstryknę . Takie tam 50+- 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dzisiaj wyskoczyłem na rybki z nadzieją że może uda się powtórzyć sukces z czwartku. I już w 3 rzucie udało się. Kleń wziął bardzo agresywnie połknął woblera bardzo głęboko a na dodatek jak wyhaczałem to pluł chlebek czyli jednym słowem mocno żerował. Co mnie bardzo zdziwiło gdy go holowałem koło niego pływały jeszcze 2 klanie jeden taki sam a drugi potężny myślę że około 50cm miał i wgl się nie bały się pod sam brzeg z nim pływały dopiero gdy wystawiłem rękę by podebrać rybę uciekły. Ostatnio miałem dwa piękne brania odrazu po wpadnięciu woblera do wody? Kiedy należy to zacinać bo gdy widzę plusk koło mojego woblera instynktownie odrazu tne! Ale niestety bez skutku a czasami nawet nie zdążę kabłonka zamknąć!Ps Bielik wielkie dzięki za woblerki ten klenik to na twoje wobka!I radość z 2 ryby w tym sezonie powyżej 40cm!Gratulacje klenik ten cieszy nie tylko ciebie :-) mnie rowniez.... mowilem ze trafia sie kluski :-) zycze ci takiej jaka trafil Gugcio-(gratulacje ;-) .... ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dzeiki sliczne @Matt piekna seryjka slicznych klusek. Fajne grubiutkie, moj dopasowal sie chyba do poziomu wody i wyblakl w tej plyciznie od slonca haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Piękne kluchy Panowie! Nic tylko podziwiać i gratulować, mi pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wczoraj znalazłem dwie godzinki, żeby przetestować gąsieniczki, tym razem na nizinnym Wisłoku. Kleni wyjąłem mniej niż ostatnio u siebie w "górach", ale też sporo, wszystkie na białe gąsieniczki, mimo że był środek dnia. Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Piękne kluski Marku - GRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na otarcie łez po stracie życiówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @gucio,jeszcze całe życie przed Tobą...złowisz niejedną "zyciowkę" i niejedną stracisz...P.s. Fajne kleniojazie,gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi