Winko Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A jak się nie kupi, to się Pan swoją wiedzą z nami już nie podzieli? Taka transakcja wiązana? Otóż to, za te słowa konia z rzędem temu ,,PANU" !!! Święte słowa Kamilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A jak się nie kupi, to się Pan swoją wiedzą z nami już nie podzieli? Taka transakcja wiązana? Otóż to, za te słowa konia z rzędem temu ,,PANU" !!! Święte słowa Kamilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Ja również jestem za tym aby dzielić się swoja wiedzą na temat sposobów łowienia konkretnych gatunków ryb. Edytowane 27 Października 2013 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A jak się nie kupi, to się Pan swoją wiedzą z nami już nie podzieli? Taka transakcja wiązana?Kiedyś pisałem o sposobie prowadzenia moich boleniówek.Spadła tu na mnie straszliwa krytyka.Mimo że podpierałem swoją wiedzę aktualnymi zdjęciami.Więc dlaczego za darmo mam być krytykowany. A jak będą koledzy normalnie pisać bez prób naśmiewania to wiedzą chętnie się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nikt się nie śmieje. Chodzi bardziej o marketingowe przesłanie "kup, to Ci powiem"... Skoro lepiej być krytykowanym, za pieniądze..To może do Sejmu by tak wystartować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A jak się nie kupi, to się Pan swoją wiedzą z nami już nie podzieli? Taka transakcja wiązana?A ja bym kupił jednego woblera - niska cena za wiedzę. 10 ciu takich jak ja i łowisko zalatwione. Naprawdę niska cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A ja bym kupił jednego woblera - niska cena za wiedzę. 10 ciu takich jak ja i łowisko zalatwione. Naprawdę niska cena...Doliczając do tego zezwolenie na zabranie X ilości ryb, to już mamy pełny obraz naszej gospodarki ryb...wróć, wędkarskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nikt się nie śmieje. Chodzi bardziej o marketingowe przesłanie "kup, to Ci powiem"... Skoro lepiej być krytykowanym, za pieniądze..To może do Sejmu by tak wystartować? Z tym sejmem .Polazłem dziś na Bzurę i lipa dwa klonki jeden 37 a drugi wstyd pisać,poszedłem za zakręcik dalej i jazia złowiłem.Ale to do innego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A ja bym kupił jednego woblera - niska cena za wiedzę. 10 ciu takich jak ja i łowisko zalatwione. Naprawdę niska cena...To nie miejsce,metoda ani przynęta niszczy wodę tylko ludzie.Każdy odpowiada za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Cześć koledzy sorka że nie wstawiam zdjęcia ale po ciemku nie dało rady zrobic ale w czwartek pobral na relaxa tego mniejszego od 3,5cala klenisko życiowka 51cm naprawde piękna rybka były też 2 mniejsze 41cm i 43cm więc wieksze gryzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dziś korzystając z ćwiczeń ppoż. na budowie udałem się na Wisłę na dosłownie 2h. Efekty mnie przerosły, w temacie 4 klenie powyżej 40 cm, kilka mniejszych i jeden spad - kleń na jakiego czeka się całe życie Oceniam na mocną 60-kę. Na szczęście to nie były jedyne rybki i humor poprawiły mi sandacze i sumek (niewielki bo 70 cm ok ale zakończenie sezonu super). Fotek nie dam, ci co mieli zobaczyć widzieli a innym miejsca nie zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) a to dzisiejszy kleń na bonitko 3.5cm miałem jeszcze jednego ale za mały i dwa ładne jazie mi spadły pod nogami Edytowane 20 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 a i ja mialem klonka na boniciaka 3,5 ale niefotogieniczny Jacek gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Dziś zakończyłem sezon kleniowy, niestety o kiju Największy kleń z tego sezonu miał 54cm, złowiony został w marcu. Ogólnie krucho było z kleniami w tym roku.. Edytowane 13 Listopada 2013 przez ryba7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Już składasz broń? co tak szybko. Myślę że jeszcze nie jednego grubasa uda się przechytrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dziś zakończyłem sezon kleniowy, niestety o kiju Największy kleń z tego sezonu miał 54cm, złowiony został w marcu. Ogólnie krucho było z kleniami w tym roku.. Piękna klucha - GRATY Co do zakończenia sezonu kleniowego to jedni kończą a ja w przyszłym tygodniu mam zamiar drugą jego część zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Piękna klucha - GRATY Co do zakończenia sezonu kleniowego to jedni kończą a ja w przyszłym tygodniu mam zamiar drugą jego część zacząć No to się zacznie bedzie na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 @Luke nie składam broni tylko się przezbrajam, trzeba dać i okoniom szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dzisiejszy przyłów przy sandałkach przywalił w 8cm wobka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Piękna klucha, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 no ładny kleks Gratsy !!Widzę że ubiór masz taki co ja , wojskowe moro z podpinka rządzi w zimne wieczory hehepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzisiejszy dzień spędziłem na Ropie wraz z młodszym kolegą Słąwkiem. Klenie brały niczym w lipcu a mamy przecież koniec listopada! Reagowały jedynie na chrabąszcza XXL prowadzonego wyłącznie po powierzchni wody króciutkimi podszarpnięciami szczytówki tak aby wobek tylko oczkował na wodzie. Wobka prowadzonego klasycznie nawet nie chciały tknąć!!! W efekcie udało mi sie złowić 14 kleni z czego większość w okolicach 30cm, trzy około 35 oraz dwa największe 40 oraz 43cm Sławek na koniec również złowił jedną kluseczkę z 4ką z przodu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ogromne Gratulacje !!!!Teraz kleń na smużaka to chyba tylko u Ciebie na Ropie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) U mnie 5dych sie uwiesilo, na bielika https://www.youtube.com/watch?v=BVv5tm0KdpM Edytowane 27 Listopada 2013 przez grunwald1980 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 U mnie 5dych sie uwiesilo, na bielika https://www.youtube.com/watch?v=BVv5tm0KdpM Piękne to 5dych- GRATY !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi