Iceman Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam nazywam sie Łukasz Nowak i mieszkam w Zielonej Górze. Od dawna czytam forum i ciagle przymierzam sie do zakupu zestawu do castingu. Zdecydowałem ze kupie cos z japońskich cudeniek a na początek potrzebuje kijek do Sliderów, Fatso i Jacka. Najlepiej jakby kijkiem dało sie tez wygodnie machnac mniejszym Sliderem 7cm. Prosze o rady:)Obecnie sam wypatrzyłem sobie kijaszek F6-72DG Destruction 72H (Medium Fast, 3/8-3.1/4 oz., 12-30 lbs. Megabassa. Moze jakies inne propozycje bo ten jest troche za długi i kłopotliwy bedzie w transporcie. Wolałbym cos do 1,9m. Dziwi mnie tez tak duzy przedział wyrzutowy kijka. Duzy przedział kojarzy mi sie z wolną akcją czy tak bedzie w istocie? Jak dobrze licze kij ma wyrzut od około 10 do 90gram. Fajnie jakby cena miescila sie w 400USD. Odnosnie multika to zastanawiam sie nad Okuma VS albo Abu Revo STX-L. Multik jako pierwszy raczej z tych srednich. Jak sie wciagne pomyslimy co dalej. Narazie chciałbym kupic dobry kijek aby sie zachecic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 znalazlem jeszcze jeden ciekawy kijek a moze nawet ciekawszy: DAIKO GDEC-611HVX 6.11 ft. 3/8 - 3oz. Ktos cos wie na temat tej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Lukasz zaczynasz od najwyzszego pulapu , jest tu kilku japonczykow ...trzeba chwile poczekac . Daiwa stworzyla wedki na muskie . Jest seria na duze wirowy i jest seria na jerki ... z tym ze raczej nie na Sliderka 7 . Do tych wedzisk sa dwa piekne multiplikatory ; Seria Luna [ rowniez na lewe raczkie ] okolo 250$ oraz seria Millionaire CV Z [ na lewa raczkie ] tez okolo 250$ . Mozna z tej oferty skompletowac zestaw na srednio-olbrzymie szczupaki . Ja goraco mysle o jednym z tych multikow . Wedek mam dosc ...na dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Cześć Iceman,Miło powitać następną osobę z Zielonej Góry. Witaj na forum! Prześledź ten wątek: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1892& ;prevloaded=1&&start=0 znajdziesz tam wszystko czego szukasz. Wiele osób skorzystało i ... niech może sami powiedzą pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Cześć! W Zielonej Górze możesz obejrzeć Mephisto.Jak jesteś zainteresowany daj znać (nie mam prowizji od japońskich kijów ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Cześć! W Zielonej Górze możesz obejrzeć Mephisto.Jak jesteś zainteresowany daj znać (nie mam prowizji od japońskich kijów ). Pozdrawiam No i następny miłośnik Megabass'a w Polsce właśnie się rodzi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kurcze kijek fajny ale sporo drozszy od tych, które ja podałem to po pierwsze a po drugie 210cm :/ musze popatrzec jak to sie bedzie w aucie miesciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kurcze kijek fajny ale sporo drozszy od tych, które ja podałem to po pierwsze a po drugie 210cm :/ musze popatrzec jak to sie bedzie w aucie miesciło. Ja to przewożę w samochodzie. Proponuję umów się z Kuzynem on ma taką wędkę. zobaczysz czy taki klimat Tobie odpowiada. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Umowie i chetnie obadam. Jeszcze pozostaje pytanie o multika. Z REVO STX przy tym kijku bede zadowolony ? Jakos blizej mi do Abu niz do Okumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Umowie i chetnie obadam. Jeszcze pozostaje pytanie o multika. Z REVO STX przy tym kijku bede zadowolony ? Jakos blizej mi do Abu niz do Okumy. Będzie super! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja do takiej wedki to bym jakiegos 'einfachowego' conquesta ... calkiem niesmialo ... zaproponowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja do takiej wedki to bym jakiegos 'einfachowego' conquesta ... calkiem niesmialo ... zaproponowal Piciu masz rację. Ja sparowałem go z 201 DC ale myślę, że nawet zwykła 201 to będzie przepiękny zestaw. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witam!na pewno mephisto to swietna wedka, ale w moim przypadku jest jednak troche za dluga - mam 180cm wzrostu i tym kijem jerkuje mi sie troche nie bardzo, wiec z zalem ale chyba sie jej pozbede. przed zakupem sugeruje wiec kilka rzutow w celu sprawdzenie jak sie tym lowi bo nie wszytko zloto co sie swieci... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi