tyczkasport1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam Oto przykład co pare dni wolnych może zrobić z człowiekiem, nawet takim o dwóch lewych dłoniach do roboty jak ja Wygrzebałem kilak korpusów gotowych kiedyś nabytych, kilka sam upaprałem i próbuję coś z tym zrobić...Efekty nie są porażające, chyba że w sensie negatywnym, ale spróbować trzeba bo szkoda powyrzucać.Po zmianie pracy okazało się, że równiez materiały same ,,włażą" w ręce więc nic tylko próbować. Niżej kilka efektów mojego wstępnego partaczenia ...Dodam tylko ze żaden nie jest jeszcze w 100% ukończony bo niestety bardzo wolno mi to idzie Wszelkie wytykanie błędów i surowe komentarze jak i porady najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jak na razie nie ma się do czego przyczepić żuczek fajny podoba mi się dwa ostatnie zdjęcia z pierwszego rzędu, oklejanka tkaniną też fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nowy cuśki Biedrona w granichach 20mm pływająca okolo 1grCusiek drugi 30mm pływający niecałe 2 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ten pierwszy od lewej z 2 postu miazga Ja zawsze mam problem z takimi małymi wobkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja lubię w małych dłubać ale fakt każdy błąd nawet najmniejszy cięzko skorygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A czy przypadkiem ten nie miał "wcześniejszego życia"?Tak mi coś "piankowo" i "kalkomaniowo" pachnie...Nie żeby to było coś złego, jeśli takie tworzysz, to wspaniale, pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak korpus to jakiś ,,gratis,, przy starych zamówieniach faktycznie piankowy...A co do kalkomanii hmm blisko ale nie do końca wzór został wydrukowany na zwykłej drukarce atramentowej i na najzwyklejszym papierze lekkie spasowanie z korpusem i kilka warstw lakieru i wygląda tak Wg mnie całkiem przyzwoicie i dosyc naturalnie przez co całkiem ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (...)A co do kalkomanii hmm blisko ale nie do końca wzór został wydrukowany na zwykłej drukarce atramentowej i na najzwyklejszym papierze lekkie spasowanie z korpusem i kilka warstw lakieru i wygląda tak (...)Poeksperymentuj w tym kierunku i koniecznie opisz wyniki - jak znam życie, będziesz miał grono naśladowców http://www.youtube.com/watch?v=3hJc4PBw0x8Może ten filmik będzie dla Ciebie jakąś inspiracją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Te pazury wyglądają okropnie Ale na woblerach to może być niezły patent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki za podpowiedź Janusz i muszę przyznać rację, że może wyglądać ciekawie Ale podejrzewam, ze tylko dosyć konkretne wzory będą dobrze widoczne, ze szczegółami może być już problem...No i drugie ,,ale,, ( tak po barbarzyńsku z alkoholem się obchodzić ) Będe musiał kupic coś czego nie lubię pić bo inaczej marnie to widzę Na pewno spróbuję na dniach i wrzucę efekty o ile takiemu paprakowi jak ja coś z tego wyjdzie. Co do alko to podejrzewam, że im mocniejszy tym lepiej pozwoli oddać wzór więc pewnie spirytusik by się przydał Edytowane 2 Lutego 2013 przez tyczkasport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 A tu dziś wystrugany nowy cuś teoria zakłada że ma z niego wyjść coś na podobieństwo ,,Rattlina,,Tylko ma ktoś pojęcie jak to obciążyć? Bo co do tego nie mam żadnej koncepcji jeszcze.. Korpus 85mm długości w najszerszym miejscu około 15mm szerokościwystrugany z drewna olchowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Kolejny cosiek z którego myśle, że mogę być dosyć zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 I niestety jeszcze daleka od ideału (ale cały czas nad nia pracuję) bolenióweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Przy poziomym położeniu przedniego oczka pracy woblera się nie spodziewaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Oczko jest zamontowane pionowo może po prostu kiepsko to widać na fotce a chodziło mi o to ze są niestarannie uformowane (nie jest okrągłe a bardziej eliptyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Próby z tworzeniem smużaków bardzo oklepany kształt ale co tam warto popróbować po swojemu...Materiał to lipa 25mm długości waga około 1,5gr pływający malowany akrylamiZastanawiam się tylko czy dodawać im nóżki czy nie...Opinie i komentarze jak najbardziej pożądane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mimo tylu smakołyków chociaż na moment trzeba było uciec od stołu,... i tak oto powstało coś takiego... może ostatecznie coś z tego nawet wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Żuczki niczego sobie. Bananka podszlifuj i może z niego być ciekawy głęboko chodzący:) Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kolejne cusie Może kilka po nauce pływania poszuka sobie nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi