Oleix Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jako że każdy poluje na otwarcie nowego tematu a koledzy muszkarze chyba zapomnieli o tych rybkach to ja sobie pozwole ot taki spinningowy kardynałek na gumke własnej produkcji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Piekny !Graty za rybke i rozpoczecie watku i sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 gratulacje!ładny sztuk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 fajny a gdzie upolowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 graty Michał mega zdobycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Ale piękny,gratulacje!No i fotka turbo Edytowane 12 Stycznia 2013 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Och Karol, przyznaj sie, ze zalujesz ze swojego nie wstawiles? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 W Polsze sprawę posuchy lipieniowej załatwili właśnie muszkarze więc trudno jest im o tym zapomnieć. Jeszcze rok, dwa i czerwona księga.Sorry za oftopa ale nie mogłem się powstrzymać. Brawo Oleix ! Lubię jak się chwalisz, bo wolę oglądać fajne zdjęcia niż czytać durne teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Bardzo ladna ryba!Gratuluje! Ciekawe czy kiedykolwiek bedzie mi dane zlapac lipienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Piękny lipień oleix Masz chłopie rękę do ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Piękny lipasek nigdy nie było mi dane złowić na spining lipienia a ale zacznę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dyskusja przeniesiona do osobnego wątku na forum OgólneW tym wątku rozmawiamy o LIPIENIACH A.D. 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) to i ja się pochwale!! może nie za wielki, ale pierwszy w tym sezonie jest Edytowane 20 Stycznia 2013 przez rybak44 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 -Oleix możesz zaprezentować ową gumkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 -Oleix możesz zaprezentować ową gumkę?O to to !! Właśnie - możesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Super Kacper! Macie zdrowie, żeby w śniegu tak buszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Niestety to już tajemnica wagi Państwowej i zawodniczej moooooooże kiedyś bedzie dostepna ale to daleka przyszłość,jak narazie kilka osób testuje i cos tam zmieniam zeby było coraz lepsze i skuteczniejsze choć z tą skutecznością to i tak chyba jest bardzo zadowalająco a nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Bardzo ładne lipaski! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 koniec offtopa którego zresztą sam sprowokowałem wracajmy panowie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) koniec offtopa którego zresztą sam sprowokowałem wracajmy panowie do tematuArku mógł bys czasami wolniej usuwać bo nawet nie zdazyłem przeczytać kto jakie "halo" ma do mnie Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Oleix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) MichuLipion?Heh nieźle!Ładny,moje gratulacje.Pozdro KacperDla CIebie też oczywiście graty!Pikny Edytowane 19 Stycznia 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A ja zamiast czytać aktualne wątki to się przez telefony dowiaduję, że tu takie ładne rybki Koledzy prezentują. Pieknie Panowie łowicie. Gratulacje !Jutro i ja spróbuję pierwszy raz na spina złowić swojego kardynałka Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) To może i ja coś zapodam tegorocznego ....a taki tam 42,5 centaura Edytowane 4 Lutego 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 To jako pierwszy - gratulacje , ładniutki kardynałek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 JESZCZE RAZ - GRATULACJE ŻYCIÓWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi