Tomas Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Gratulacje Skobel.Ładniusi lipionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 42 to już niezły kaliber, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 To i ja się pochwale może ryba wielka nie jest ale pierwszy lipek na muchę, skromne 30cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Mój pierwszy lipień na suchą na Bobrze. Już powoli widać siwkę, więc niedługo się zacznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Sa jeszcze miejsca na tej ziemi...Polskiej,ziemi gdzie pojmać 20stu to nie problem nimfa brązka.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Śliczne Najważniejsze że są takie miejsca i oby nie zniknęły do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Piękne rybki W niedziele zaliczyłem swój pierwszy lipieniowy wypad z nimfą Rybek sporo ale większość w rozmiarze mini. Dwie przekroczyły 35 cm Jak na pierwszy raz jestem mega zadowolony. Uroda tych ryb którą znałem ze zdjęć i opowiadań przekroczyła w realu moje najśmielsze oczekiwania. Nie ma moim zdaniem drugiej tak majestatycznej ryby. Moment kiedy rybki wracały do rynny z rozpostartą płetwą grzbietową na tle zielonkawych traw pod wodą bezcenny Nie wiedziałem też, że lipasy potrafią tak pięknie skakać podczas holu szok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Rzeczywiście cudne te rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 lipek na suchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Kozacki filmik. Ehhhh branie na suchara to jest to.Niestety na mojej wodzie ryby nie reagują w ogóle na sucha muszkę. Zbiórki to prawdziwa rzadkość no chyba, że w wykonaniu jelcy Ale na nimfę też przyjemnie się łowi i brania czasem zaskakują kiedy linka podskakuje na wodzie Największa rybka z zeszłego tygodnia i jej koleżanka z tej samej rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Szlachetna rybka , kiedyś na pstrągowej rzece obserwowaliśmy z kolegą jak zbierały coś z wody. Szkoda na tej wyprawie zabrakło aparatu lub kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Tak na szybko jesienny lipek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Prawdopodobnie zakończyłem sezon muchowy 2013. A już na pewno wiem, że mucha to coś, co kręci mnie najbardziej w wędkarstwie Rybki przepiękne, pełen relaks i wyciszenie Największa samiczka z wypadu. Nie mają tak dużych płetw i nie są aż tak spektakularnie wybarwione jak samce ale urody odmówić im nie można Edytowane 10 Listopada 2013 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Zastanawialem sie czy wklejac, bo koledzy takie piekne fotki, a moja.. doslownie na kolanie A co tam.. Spinningowy lipien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi