rognis_oko Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Kto pierwszy zgadnie co DOKŁADNIE przedstawia zdjęcie, dostanie ode mnie 2 łowne wobki na klenia i jazia. Czekam na odpowiedzi. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 O kurde DZIWNE TO Dobra strzelam Czesc roznieconego ogniska PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 casso Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 To mi wyglada na zylke z Twojego kolowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 podwodne roślinki Pewnie jeszcze w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pike_ Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Płachta folii na wodzie? - torba foliowa czy inny śmieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 heh ja wiem, ale dam szansę innym. Jak ktoś Cię Sebek dobrze słuchał nad Bugiem wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pike_ Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Patrzę, patrzę - na pewno coś na wodzie, jakaś oświetlona rzęsa wodna! A w ogóle to się nadaje do poważnego Instytutu zajmującego się UFO, więc co my tutaj zgłębiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Dobre! Rzeczywiście Ci co byli nad Bugiem mają większe szanse A tak poza tym niezwykłe jest to zdjęcie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hmm,paląca się siata kłusola?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Latające ćmy bądź inne owady. Zdjęcie zrobione w nocy na długim czasie naświetlania - stąd widać tory lotów. Zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja też wiem, bo byłem świadkiem tego zjawiska Sebek możesz otwierać pudełko, to coś sobie wybiorę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 O rany! Strzelam tak - ktos machal malutka pochodnia/jakims fajerwerkiem na dlugim czasie i sie zrobily smugi. Ale po cholere przy ognisku folia? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Oj, odwrocilem 180 stopni i widze:akwarium, albo inna woda za szyba, rosliny i... prysznic do cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 To mi wygląda na obraz Jerzego Dudy Gracza z cyklu obrazów poświęconych twórczości Chopina (w zalaczniku jeden z nich) A tak na poważnie to też myślałem, że to jest część żarzącego się ogniska ale ze względu, że takowa odpowiedź już padła postawię na wytop metalu w hucie szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Coś wędkarskiego?Po prawej stronie widać jakieś kółko i łopatka haczyka?Mucha cy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Atak hordy komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 @kwasik Jak już mucha to z crystal flash'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kto pierwszy zgadnie co DOKŁADNIE przedstawia zdjęcie, dostanie ode mnie 2 łowne wobki na klenia i jazia. Czekam na odpowiedzi. Powodzenia! horda meszek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 palaca sie zyłka PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tak, to owady, bodajże jakieś jętki, siedzą, na jakiejś folii. Zdjęcie jakby zrobione kamerą termowizyjną, nie znam się. Full tego lata i siedzi. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Odpowiedż na zagadkę jest bardzo prosta a mianowicie jest to rzut potwornie dużym stadem much wykonanym przez Remka .P.s. też byłem przy tym zjawisku,robi niesamowite wrażenie. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Jest to ulubione miejsce schadzek owadów zwanych świetlikami, które ktoś skropił muchą hiszpańską.A woblery kupię sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Odpowiedż na zagadkę jest bardzo prosta a mianowicie jest to rzut potwornie dużym stadem much wykonanym przez Remka .P.s. też byłem przy tym zjawisku,robi niesamowite wrażenie. Pozdrawiam Gromit Nie dawałem rady pojedynczą muchą no to próbuję innego sposobu Odpowiedź brzmi - rzut muchą wykonany przez Remka A tak serio mówiąc to z tego co się orientuję prawidłowa odpowiedź padła na forum PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kłąb drutu kolczastego nr 8 w Nowej Zelandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Orgia świetlików, tylko nie wiedziałem że one potrzebują do tego prześcieradła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Kto pierwszy zgadnie co DOKŁADNIE przedstawia zdjęcie, dostanie ode mnie 2 łowne wobki na klenia i jazia.
Czekam na odpowiedzi. Powodzenia!
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi