pmiszk1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam,Czy ktos z Was kupowal cos od uzytkowinika "chovin" na ebay.com?Koles ma nowe Twin Power'y 4000 (2011) w dobrych cenach. Jest z KOREI.Wczesniej kupowalem od uzytkownika "north" i "arigatofishing" bez zadnych problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 CześćPodobno jak mówią " jest ryzyko - jest zabawa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wtopic blisko $400 srednia zabawa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja w zeszłym roku kupiłem 3 szt. emblemów Z 5500. Takie karpiowe bydlaki. I też wtopiłem. Ale to dłuższa historia. Anglicy też są strasznie uczciwi.Jednym słowem szuje są wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie stresuj mnie bo przeglądam ebaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tak jak w każdym kraju. Pamiętać należy, ze chroni Was paypal. Mnie moja pierwsza transakcja pozytywnie zaskoczyła i to akurat od prywatnej osoby z Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Podepnę się pod wątek by nie zakładać nowego czy ktoś kupował plecionkę Stren Sonic u użytkownika "abella7"http://allegro.pl/plecionka-stren-sonic-green-270m-0-12mm-i2915643611.html bo wytrzymałość podana w kilogramach i chyba mocno zawyżona. Chodzi mi o to czy nie jest to jakaś podróba Edytowane 14 Stycznia 2013 przez pawas2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 pare razy kupowałem na ebay i tak jak na allegro po sprawdzeniu komentow (100% dobre) to kupowalem i nie mialem jakis nie przyjemnsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Podepnę się pod wątek by nie zakładać nowego czy ktoś kupował plecionkę Stren Sonic u użytkownika "abella7"http://allegro.pl/plecionka-stren-sonic-green-270m-0-12mm-i2915643611.html bo wytrzymałość podana w kilogramach i chyba mocno zawyżona. Chodzi mi o to czy nie jest to jakaś podróba Nie spotkałem się aby Stren wytrzymałość podawał w kg zawsze wartość ta była podawana w lb. Zapytaj sprzedawcę co jest napisane na opakowaniu i będzie wszystko jasne. Z tą wytrzymałością to faktycznie przesadził. Niedawno kupiłem w USA Stren 8 lb czyli wytrzymałość podana przez producenta 3,6 kg plecionka jest grubości jak Power Pro około 0,10 mm. Tu masz linka z jb ze zdjęciem opakowki. pzdr.http://jerkbait.pl/topic/18264-plecionka-ktora/page-5 Edytowane 22 Stycznia 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Kupowałem juz od "chovina" bardzo porządny człowiek. Idzie sie z nim dogadać. Przesyłka blyskawiczna, towar jak w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Podepnę się pod wątek by nie zakładać nowego czy ktoś kupował plecionkę Stren Sonic u użytkownika "abella7"http://allegro.pl/plecionka-stren-sonic-green-270m-0-12mm-i2915643611.html bo wytrzymałość podana w kilogramach i chyba mocno zawyżona. Chodzi mi o to czy nie jest to jakaś podróba Też patrzyłem na te Streny ale wartości podane w kg i moc pletki odwiodły mnie od zakupu.Możesz sprawdzić też na stronie producenta czy takie występuja.Ja odpuściłem i czekam na towar z pewnego zródła Pozatym biorę pletki wg lb a nie kg,jakoś tak juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Odkopuję temat. Zamówiłem dwie przesyłki od "chovin" , obydwie przyszły po tygodniu od zamówienia, wszystko w najlepszym porządku. Dodatkowym bonusem może być to, że "chovin" wie jak wysyłać (-; . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolos Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Witam,Czy ktos z Was kupowal cos od uzytkowinika "chovin" na ebay.com?Koles ma nowe Twin Power'y 4000 (2011) w dobrych cenach. Jest z KOREI.Wczesniej kupowalem od uzytkownika "north" i "arigatofishing" bez zadnych problemow. Witam.W jakich cenach ma te młynki? Jakiś link? Oczywiście japończyki?Sorki nie zerknąłem na datę . Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Hipolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Również kupowałem u chovina. Bez zastrzeżeń a wręcz wielki plus za profesjonalizm, paczka dotarła do mnie po 7 dniach, jak dla mnie baaardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi