tpe Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jako wielki fan Star Wars z dużym zainteresowaniem śledziłem losy petycji wzywającej rzad USA do budowy Gwiazdy Śmierci. Niestety administracja Obamy odrzuciła prośbę ponad 25 000 swoich obywateli Jak zmotywowano odmowę możecie sobie przeczytać: http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,13188401,Oficjalna_odpowiedz_rzadu_USA_na_petycje_w_sprawie.html#BoxSlotII3img Najlepszy jest punkt drugi - administracja nie popiera wysadzania planet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 No tak. Wysadzanie planet jest be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 ciekawe tylko kiedy u nas administracja(na każdym stopniu) będzie miała takie poczucie humoru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ważniejszym wydaje się chyba argument, że przez analogię z filmem jedna osoba mogłaby zniszczyć coś takiego Już sobie wyobrażam u nas w kraju taką odpowiedź....choć chyba byłaby prosta, bo u nas taki twór istnieje i nazywa się ZUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) ciekawe tylko kiedy u nas administracja(na każdym stopniu) będzie miała takie poczucie humoru:) Ależ ma... http://pospolit.pl/rzad-wybuduje-fabryke-gumy-donald/ Wyedytuję, nikt się nie dał złapać na prawdziwe-fałszywe wiadomości. Jeśli chodzi o Gwiazdę Śmierci to spokojnie może u nas powstać, słowiańskiej machiny zagłady nie zniszczył by w życiu jeden człowiek, latał by dookoła w rozterce aż by go zestrzelili, a wszystko dlatego, że NASZ produkt finalny prawie nigdy nie odpowiada planom architekta. Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Trzeci punkt nie jest banalny . "Pieniądze podatników nie mogą przecież zostać przeznaczone na konstrukcję zawierającą tak słaby punkt, że całość może zniszczyć statek kierowany przez jednego człowieka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wielka szkoda. Może chociaż maszynę AT-AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 chociaż niech R2D2 zrobią do cholery, misia na miarę swoich możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Na miarę możliwości to mogą teraz co najwyżej Lei warkocze zapleść i to nie wiem czy nie musieli by jej wcześniej na Bajkonur wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Gorzej jak ją lostną in translation i zamiast warkoczy ruskie wyczochrają jej bobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie bobra tylko Ewoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mi się marzy miecz świetlny i szarża z nim na straż miejską. http://www.youtube.com/watch?v=HQ0HQTHe3M4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tomy,mocne i z wypierdem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 nie wiem co pisaliście w tym temacie, ale ja odetchnąłem z ulga jak tylko się dowiedziałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Podobno miecza świetlnego zbudować się nie da...Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Jak się nie da.Co niektórzy to mają po dwa.Jeden zapas w traktorze Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi