MGOR Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Nie wiem czy to dobry wątek, ale spieszę donieść, że w warszawskim Decathlonie w Markach pojawiły się woblery Rapali m.in. Super Shad Rap, Tail Dancer deep runer, Magnum i inne w cenie 16 zł za sztukę. Może kogoś to zainteresuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Mam prośbę mógłby ktoś kupić 2-3 szt Tail Dancer i mi przesłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Co roku organizują taką akcję. Można się wtedy obkupić. Zwłaszcza na początku. Potem już przebrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 nie wiem czy przed urlopem jeszcze tam pojadę, daj mi nr na prv to zadzwonię w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A ja na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Chłopaki, może mi ktoś kupić parę sztuk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 zostały tail dancery i DT oraz wielgachne magnumy, pomógł chętnie, ale jutro wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi