muskellunge Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 WitamOrientuje się ktoś ,gdzie można znaleźć wiadomości wędkarskie z lat 90 tych w formacie PDF ? Zgubiłem kilka gazet,a muszę znaleźć parę artykułów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Których nr szukasz,mam jakieś spróbuje pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muskellunge Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wszystkich nie pamiętam ,ale napewno i głównie szukam 7/96 i 8/96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hubertus Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 mam tego naprawdę sporo, jak znajdę to podeślę skanpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Niestety moje archiwum aż tak stare nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muskellunge Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Trudno,ale dzięki za zainteresowanie jest jeszcze szansa ,ze kolega Hubertus będzie je mieć w swoich archiwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KALI Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam. Jeśli mnie pamięć i notes nie myli to powinienem mieć te numery. Zaraz sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KALI Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Znalazłem. Mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KALI Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Skan zrobiony. Podaj e-mail do wysłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
muskellunge
Witam
Orientuje się ktoś ,gdzie można znaleźć wiadomości wędkarskie z lat 90 tych w formacie PDF ?
Zgubiłem kilka gazet,a muszę znaleźć parę artykułów.
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi