Wędkamojehobby Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hej No i coście narobili??? Już mnie totalnie wciągnęło to struganie a wystarczył jeden filmik i się zaraziłem . Ale do rzeczy. Prezentuje.. hehe mój 1-wszy wystrugany cosiek . A tak naprawdę to mam pytanie czy posiada ktoś jakiś patent na oklejanie, bo dzisiaj postanowiłem okleić cośka materiałem no i się namęczyłem, nakombinowałem i spociłem się przy tym jak prosie jakieś.Być może cosiek jest zbyt okrągły przez co musiałem go klecić z kilku kawałków (a może ja jeszcze nie odkryłem tego sposobu, którym się to wykonuje) Proszę o ewentualną poradę . PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Ktoś tu gdzieś prezentował np. to http://www.pogawedki.wedkarskie.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1868 Edytowane 13 Stycznia 2013 przez prezes79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Yhmmmm no tak się potwierdza moja teoria spiskowa że im bardziej owalny okrągły tym gorzej . Dzięki prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 specem od oklejania nie jestem ale ja bym najpierw przed oklejaniem to oczka zamontował....życze dużo cierpliwosci i będzie na pewno dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Hmmm zastanawiałem się przed wszystkim co najpierw zrobić i stanęło że najpierw okleję. 2 zrobię wg Twoich zaleceń i zobaczę czy kolejność ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi