stoner Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 http://www.kalassa.net/keskustelut/rakentelu/kuvia-itse-tehdyista-uistimista/5100/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Fajna. Ale "walk the dog" w ubranku wężowym, z ślepiami grzechotniczymi.....No Panowie, nowy trend w malunkach? Mnie osobiście ścięło z stołka... Pozdrawiam Alek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Co ciekawe na to samo zwróciłem uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mnie sie spodobaly te Swimbajty cztero czesciowe i ostatnie WEZOWATE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Po przejrzeniu prawie wszystkich stron znalazłem tam wiele takich perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 kurcze stronka fajna ale czemu oni tak strasznie wyginają te stery ? malowanie fajne, oczy masakra hehe ale mi się podoba muszę takich kilka szt stworzyć :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 To fakt dziwne te stery, ale zrobiłem juz kilka z takimi sterami i muszę powiedzieć że fajnie wobki chodzą.Te z takimi półokrągłymi wklęsłymi bardziej wobka stabilizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Tu jest link do albumu przynet jednego z czolowych tworcow finskich wobkowSolarFall. Co do jego techniki malowania woblerow, to dlugo jeszcze musicie sie uczyc ,aby dorownac.Pozdrawiam.http://www.stripersonline.com/g/a/1788051/default/ Edytowane 1 Marca 2013 przez wobler1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Tu jest link do albumu przynet jednego z czolowych tworcow finskich wobkowSolarFall. Co do jego techniki malowania woblerow, to dlugo jeszcze musicie sie uczyc ,aby dorownac.Pozdrawiam.http://www.stripersonline.com/g/a/1788051/default/A to ty już nie musisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 kurcze stronka fajna ale czemu oni tak strasznie wyginają te stery ? malowanie fajne, oczy masakra hehe ale mi się podoba muszę takich kilka szt stworzyć :-D No własnie oglądam to i się zastanawiam kto to od kogo zerżną. Salmo od nich czy na odwrót bo zobaczyli to u nich. Bardzo przypomina to -"WACKI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No własnie oglądam to i się zastanawiam kto to od kogo zerżną. Salmo od nich czy na odwrót bo zobaczyli to u nich. Bardzo przypomina to -"WACKI" Wacki i Teno sa wzorowane na konstrukcjach skandynawskich, ot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 no wlasnie nie rapala przypomina wacka tylko... wacek przypomina ... inne konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Tak samo jak skinner jest niczym innym jak muskymannia jake :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Tu jest link do albumu przynet jednego z czolowych tworcow finskich wobkowSolarFall. Co do jego techniki malowania woblerow, to dlugo jeszcze musicie sie uczyc ,aby dorownac.Pozdrawiam.http://www.stripersonline.com/g/a/1788051/default/Udany kolego jesteś. A jak ktoś nie lubi wobków malowanych aero to co wtedy? Też mam się tego uczyć? Chyba mam dziś nerwowy dzień bo mnie zaczepne posty denerwują. Jak dla mnie Maras maluje tak samo. Ciekawe kto się uczył od kogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ciekawe malowania ale łuska na ostatniej fotce ze strony 173 powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 mowisz o tej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Tak dokładnie. W życiu kilka wobków miałem u siebie w pudełkach i w skórkach i foliach oraz malowanych ale taką zobaczyłem pierwszy raz. A może jeszcze niewiele w życiu widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) mowisz o tej? O w mordkę jeża.Szał jak dla mnie. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 solarbait jest best of the best i wysztko rzeźbi w drewnie, a później powiela talent jakim mało, my tutaj mamy naszego Bigrafiego. hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jak dla mnie malowanie tych wobków to majstersztyk, lubię takie malowanie (niekoniecznie oczojebne) i jak już @Krisu23 wspominał nasz @maras robi coś w ten deseń, proponuje spojrzeć na jego warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi