Forecast Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie wiem czy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Było, było. http://jerkbait.pl/topic/20370-to-nie-jest-ciekawa-strona-ani-film-to-jest-g%C5%82upota/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Siemasz Kubuś a pamiętasz to?? to chyba można nazwać masakrą. Ale to chyba jakaś tradycja w Danii.http://www.youtube.com/watch?v=o0Zr6q1yuS8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ludzie sami siebie wypierdolą kiedyś do cna. Nie potrzebny nam będzie żaden koniec świata, meteoryt czy inna katastrofa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 k...a!!!! kiedyś to widziałem....zdecydowanie nie polecam ludziom o słabych nerwach....lepiej tego nie oglądać..!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Co za pedały Zabijaja te Ryby najbardziej mnie zdenerwowała twarz tego dziadka co miał krew na twarzy !! Edytowane 14 Stycznia 2013 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Delfiny są ssakami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Nie wiem czy było To sie nazywa nizówka ;p Nie ludzie by zjedli to zwierzyna;/ Tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zwierzyna nie ma supermarketów pod nosem i $ w portfelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Te delfiny to grindwale,widziałem to na własne oczy na Wyspach Owczych w 2006 r..Jest to tradycja sięgająca 800 lat wstecz.Fakt,widok masakryczny,nie dla ludzi o słabych nerwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 tradycja, jeszcze w 12 tym wieku chłopi orali pole za pomoca kobiet cytując czarka ...taka tradycje ( z tymi delfinami) to ja pie....e 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 W Japonii jest to samo z delfinami. Oglądałem na Discovery cała zatoka czerwona z krwi.Ale u nich to nie tradycja tylko zabijanie migrujących delfinów dla kasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 A mówi się że tylko u nas jest mięsiarstwo i kłusownictwo. Pewnie tak jest prawie wszędzie tylko o tym się nie mówi i nagłaśnia. I to jeszcze w jakim wydaniu bawią się chłopaki w tym świadomym JUESEJU -MASAKRA he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 I miałeś racje ze było tu już o tym http://jerkbait.pl/topic/20370-to-nie-jest-ciekawa-strona-ani-film-to-jest-g%C5%82upota/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Niestety,widoki tylu ryb w tak płytkiej wodzie wzbudzają atawistyczne demony nie tylko w naszym społeczeństwie," Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Na mojej planecie nie ma takich rzeczy.Współczuje ziemianom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Houston mamy BIG problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Właśnie przez naturę ludzką wole być i pozostać na orbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Tomy na naszej planecie zdążają się rzeczy o wiele gorsze niż mordowanie ryb........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ludzie sami siebie wypierdolą kiedyś do cna. Gdzieśtam parka zawsze ocaleje, więc do cna raczej nie No ale chęci i uporu w próbach ludziom się odmówić nie da. Jaką inwencję w tym wykazują można zobaczyć na www.hcfor.pl, aczkolwiek przyjrzenie się temu podnosi ciśnienie i ogólnie źle działa na samopoczucie. Także zdecydowanie polecam metodę Tomyego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Zgadza się orbita tylko orbita.Wobki,ryby,giery,strzelanie ASG,rower.Uciekać kiedy się da od systemu. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi