Adrian Tałocha Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ja bym na tak długim dystansie szukał coś szybkiego w zacięciu i zastanowił się nad plecionką plus żyłka/ fluoro na przypon. Lub jeśli możesz brodzić to rozważył łowienie z wody i łowienie na krótszych dystansach bardziej dokładnie prowadząc. Ale nie znam rzeki, wiem ze u mnie przy pstrągach łowienie na dużym dystansie jest często nieskuteczne z uwagi na problemy z zacięciem, ale tez mniej łowię na dużych rzekach pstrągowych. Na kleniach się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerro28 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ja bym na tak długim dystansie szukał coś szybkiego w zacięciu i zastanowił się nad plecionką plus żyłka/ fluoro na przypon. Lub jeśli możesz brodzić to rozważył łowienie z wody i łowienie na krótszych dystansach bardziej dokładnie prowadząc. Ale nie znam rzeki, wiem ze u mnie przy pstrągach łowienie na dużym dystansie jest często nieskuteczne z uwagi na problemy z zacięciem, ale tez mniej łowię na dużych rzekach pstrągowych. Na kleniach się nie znam...NO TOŻ WŁAŚNIE NAPISAŁEM DŁUGA SZYBKA,CIĘTA.PLECIONKA NA KLENIA W WODZIE JAK ŁZA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Panowie proszę się nie drapać. Co do wędki miałem kiedyś fajnego CTS'a 2.9 do 14 gr, i latało z niego od 2gr znakomicie, cięty był także.Może jeszcze gdzieś się ostały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerro28 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Panowie proszę się nie drapać. Co do wędki miałem kiedyś fajnego CTS'a 2.9 do 14 gr, i latało z niego od 2gr znakomicie, cięty był także.Może jeszcze gdzieś się ostały...Dzieki.Ale w 1000zł się chyba nie zmieszcze. Edytowane 9 Października 2019 przez gerro28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Powinien być zakaz kreowania nowych wątkow pt. "wędka na.... co radzicie/pomocy/konkretnie" itp itd nawet w cefe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerro28 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Powinien być zakaz kreowania nowych wątkow pt. "wędka na.... co radzicie/pomocy/konkretnie" itp itd nawet w cefe <...> WĘDKA SZYBKA CIĘTA DŁUGOŚC OKOŁO 3 METRY,DO WAHADEŁ 3 GRAM NA 25-30 METRÓW. Edytowane 9 Października 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 fx 862 ze stajni ptasiora uzbrojony na lekko.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Pacific Bay Tradition II SH 993-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Myślę ,że podpasował by Kraag SKXF 9611-2N lub dłuższy 10011-2N, opisane jako Xfast ale..Mam o oczko mocniejszego(16 funtów)w długości 9,6 i służy mi jako uniwersał na średnie i większe ryby(szczupak, sandacz, boleń). Jako przyłów trafiał się okoń którego branie mimo niewielkich rozmiarów dobrze było czuć na wędce. Wiem,że jeden właśnie 9611 został wykonany właśnie pod kątem jazi i kleni na duże rzeki i właściciel sobie chwali. Edytowane 10 Października 2019 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi