Skocz do zawartości
  • 0

jIErkbait - pierwszy pozakrajowy zlot castingowy

Ramay

Pytanie

Witam serdecznie.

Pomysł zlotu pojawił się jako podwątek w Tanich liniach i Irlandii autorstwa Tpe1. Ponieważ słowo staje się powoli ciałem, zakładam osobny wątek, poświęcony wyłącznie temu wydarzeniu :mellow:

Zlot ten odbędzie się w dniach 4-6 sierpnia tego roku nad jeziorem Lough Ree w środkowej Irlandii. Temat zlotu:

Jerkowanie za pstrągiem i szczupakiem

Lista chętnych na dziś:

-standerus

-ramay

-tomaszek

-slider + tata

-roch

-peresada

-LASSOjbajt

-tpe1

I z ostatniej chwili:

cena wynajmu łodzi to 45euro za dzień, czyli 15e na osobę. W tym paliwo i kamizelki

Jeśli jeszcze jacyś chętni, to proszę o kontakt, musimy zabukować noclegi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jest już wyznaczone jakies miejsce gdzie mamy się zebrać i o której godzinie? B)

Pozdrawiam

Slider

Spotykamy się w centrum operacyjnym zlotu, tj u nas:

4 Monksfield

Athlone

Kiedy? kiedy chcesz, ktoś przyjedzie w piątek wieczór, reszta w sobotę rano. Jeśli tylko na jedzień dzień, to najlepsza wydaje się niedziela, już będziemy coś wiedzieć więcej.

Możemy też wyjechać po Was. Będziesz w IE, dzwoń:

Standerus: 085 1332743

Ramay: 085 7862747

• 0

Hej lasso - musze wiedzieć kto będzie kiedy - trzeba zarezerwować łodzie, jest długi weekend i nie można liczyc że będą na pewno, więc prosiłbym o określenie się

Jak z Rochem i Sliderem?? Proponuję jako główny dzień sobotę - postaram się zamówić dwie łodzie więc przy 3 os obasdzie powinno wejść 9osób. Tomaszek i Peresada są na bank - jest obsada jednej łodzi, ale nie wiem co z resztą?

• 0

Kurcze Roch do mnie przed chwila dzwonil - on chce jechac w piatek wieczorem, ale ja nie mam szans. Zostaje z dzidzia w domu. Czy dojade jakos w sobote nie wiem, przepraszam, ze to takie niepewne, ale nie poradze. Nie rezerwujcie lodzi. Jak dotre jakos to sobie poszukam pstragow gdzies w okolicy, albo poplywam wplaw Wazne, zebysmy piwko przy ognisku/grillu potem wypili.

• 0

No wiec juz oficjalnie moge powiedziec, ze 14 sierpnia WRACAM na stale do Polski. Ostatnie 2 tygodnie byly bardzo nerwowe, negocjacje warunkow pracy, narady rodzinne itp.

W zwiazku z tym, moj udzial w zlocie stoi pod jeszcze wiekszym znakiem zapytania. Prosze Was drodzy organizatorzy, zebyscie sie nie przejmowali miejscem w lodzi czy noclegiem dla mnie. Jak bede to bede, a jak nie to nie. Nocleg znajde w B&B na pewno. Moja zonka pracuje w piatek na noc i w niedziele na noc, czyli teoretycznie sobota/niedziela moglbym byc. Jesli jezdza tam jakiej autobusy to sprobuje. Polamania kija zycze.