Marcin K.ostuch Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zapraszam! http://rzekaleba.pl/news.php?readmore=190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Fajne foto, fajne, zywe ryby. Szkoda ze zimowe, ale juz kiedys wyjaśniałeś chyba specyfikę rzeki, wiec kumam.Znajome ludki, wszyscy uśmiechnięci - pewnie była zajebista impreza, z resztą, jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Widzę z 2005 roku znajome nazwisko.Kolega z koła Rymanów wygrał zawody, złowił rybkę na muchę.Kiedyś razem jeździliśmy na muchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 A gdzie mozna dostac takie fajowskie scyzoryki? Jakos nie moge trafic na strone domowa producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K.ostuch Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 @Kuba, taka tradycja, taki naród. Zrobiliśmy krok do przodu, jeśli nie skok - mamy pierwsze trociowe zawody "no kill".Musze sprostować, na 3 złowione ryby to dwie były wstępujące - srebrniaczki, więc nie do końca taki armageddon Atmosfera super! @lukomat Scyzoryki: http://blejdart.knives.pl/ Odnośnie prac Krzysztofa, to powiem tak. Sam kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wiesz, jak dla mnie to, ze pojawiła sie grupa muszkarzy, dba o rzekę i co najważniejsze - ma efekty - to jest rewelacja!A z rybami, myślę ze to trzeba czasu. Przeszliście na no kill, i na jesień się kiedyś pewnie uda przestawić, po zmianie regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K.ostuch Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wszystko możliwe, to i tak przepaść w porównaniu z innymi imprezami, choć kilka z nich poszło naszym śladem dopuszczając możlwiość zgłaszania ryb z miarką i bitych. Zawsze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Domyslam sie, ze galeria nie jest zbyt czesto aktualizowana, bo nie widze rekojesci z elementem muszkarskim. Marcin mozesz podac orientacyjnie ile taka zabawka kosztuje?Odnosnie zawodow, chwala za C&R, kolejnym krokiem powinna byc zmiana ze licza sie tylko srebrniaki, Skoro trafily sie dwa w tym roku, to dlaczego nie wprowadzic nowej swieckiej tradycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K.ostuch Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cześć! Galeria na stronie www.rzekaleba.pl dotyczy raczej działalności ekologicznej, tematy wędkarskie wrzucamy raczej na stronie klubu muchowego Dolina Łeby www.dolinalenby.eu. Orientacyjnie o którą zabawę Ci chodzi? Koszt imprezy to 180zł, w ty masz spanie, wypasione jedzenie, ubezpieczenie i torbę z upominkami - kubek z fajnym łososiem i logo, kalendarz i inne gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kurcze, moze by tak Luko przyfrunać na imprezkę w przyszłym roku?Jakby była srebrniakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cześć! Galeria na stronie www.rzekaleba.pl dotyczy raczej działalności ekologicznej, tematy wędkarskie wrzucamy raczej na stronie klubu muchowego Dolina Łeby www.dolinalenby.eu. Orientacyjnie o którą zabawę Ci chodzi? Koszt imprezy to 180zł, w ty masz spanie, wypasione jedzenie, ubezpieczenie i torbę z upominkami - kubek z fajnym łososiem i logo, kalendarz i inne gadżety.Marcin tu nie chodzi o zabawę ale o zabawkę Łukasz pytał o nóż z elementami muszkarskimi Nie doczytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Noże Pana Krzysztofa +/- 400-500zł, miałem przyjemność pomacać kilka w trakcie imprezy, majstersztyk, szczególnie przypadł mi do gustu 300-krotnie kuty z rękojeścią z rogu antylopy, profilowana przez naturę leżała w dłoni idealnie. Gdybym wiedział że to takie cuda pomyślałbym wcześniej o finansach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K.ostuch Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Noże Pana Krzysztofa +/- 400-500zł, miałem przyjemność pomacać kilka w trakcie imprezy, majstersztyk, szczególnie przypadł mi do gustu 300-krotnie kuty z rękojeścią z rogu antylopy, profilowana przez naturę leżała w dłoni idealnie. Gdybym wiedział że to takie cuda pomyślałbym wcześniej o finansach. Ten trafił w moje łapki hehe. Kute z 320 warstw nawet 600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K.ostuch Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mi sie zachcialo dzieciaczka i czas sie skurczyl. Mam nadzieje ze w przyszlym roku sie wybiore Sprzetu nie mam, srebrniakow nie lowilem ale moze start w dobrym towarzystwie to idealny pomysl. Pewnie cos bym podpatrzyl i podpytal kolegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Kurcze, moze by tak Luko przyfrunać na imprezkę w przyszłym roku?Jakby była srebrniakowa Wprzyszlym roku, to moze nawet nie bede musial fruwac ale jeszcze walcze. Wczoraj sam otwieralem sezon na River Tay Dzieki za odpowiedzi dotyczace ceny scyzoryka, mniej wiecej takiej kwoty sie spodziewalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wprzyszlym roku, to moze nawet nie bede musial fruwac ale jeszcze walcze. Walcz, bo to słaba perspektywaEw zabezpieczaj sobie powrót, bo to zwykle kwestia kilku mcy, jak jest ostry wake up... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Spokojnie, pracy nie zmieniam, tylko adres zamieszkania (prawdopodobnie). A zeby nie bylo nie na temat, to organizatorom jeszcze raz gratuluje i proponuje zrobic kolejny krok w przyszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi