Skocz do zawartości

Troć Łeby 2013 - relacja

Marcin K.ostuch

Rekomendowane odpowiedzi

@Kuba, taka tradycja, taki naród. Zrobiliśmy krok do przodu, jeśli nie skok - mamy pierwsze trociowe zawody "no kill".

Musze sprostować, na 3 złowione ryby to dwie były wstępujące - srebrniaczki, więc nie do końca taki armageddon ;)

Atmosfera super!

@lukomat Scyzoryki: http://blejdart.knives.pl/ Odnośnie prac Krzysztofa, to powiem tak. Sam kupiłem... :)

Wiesz, jak dla mnie to, ze pojawiła sie grupa muszkarzy, dba o rzekę i co najważniejsze - ma efekty - to jest rewelacja!

A z rybami, myślę ze to trzeba czasu. Przeszliście na no kill, i na jesień się kiedyś pewnie uda przestawić, po zmianie regulaminu :)

Domyslam sie, ze galeria nie jest zbyt czesto aktualizowana, bo nie widze rekojesci z elementem muszkarskim. Marcin mozesz podac orientacyjnie ile taka zabawka kosztuje?

Odnosnie zawodow, chwala za C&R, kolejnym krokiem powinna byc zmiana ze licza sie tylko srebrniaki, Skoro trafily sie dwa w tym roku, to dlaczego nie wprowadzic nowej swieckiej tradycji?

Cześć!

Galeria na stronie www.rzekaleba.pl dotyczy raczej działalności ekologicznej, tematy wędkarskie wrzucamy raczej na stronie klubu muchowego Dolina Łeby www.dolinalenby.eu.

Orientacyjnie o którą zabawę Ci chodzi?  :)  Koszt imprezy to 180zł, w ty masz spanie, wypasione jedzenie, ubezpieczenie i torbę z upominkami - kubek z fajnym łososiem i logo, kalendarz i inne gadżety.

Cześć!

Galeria na stronie www.rzekaleba.pl dotyczy raczej działalności ekologicznej, tematy wędkarskie wrzucamy raczej na stronie klubu muchowego Dolina Łeby www.dolinalenby.eu.

Orientacyjnie o którą zabawę Ci chodzi?  :)  Koszt imprezy to 180zł, w ty masz spanie, wypasione jedzenie, ubezpieczenie i torbę z upominkami - kubek z fajnym łososiem i logo, kalendarz i inne gadżety.

Marcin tu nie chodzi o zabawę ale o zabawkę ;) Łukasz pytał o nóż z  elementami muszkarskimi :) Nie doczytałeś :P

Noże Pana Krzysztofa +/- 400-500zł, miałem przyjemność pomacać kilka w trakcie imprezy, majstersztyk, szczególnie przypadł mi do gustu 300-krotnie kuty z rękojeścią z rogu antylopy, profilowana przez naturę leżała w dłoni idealnie. Gdybym wiedział że to takie cuda pomyślałbym wcześniej o finansach.

Noże Pana Krzysztofa +/- 400-500zł, miałem przyjemność pomacać kilka w trakcie imprezy, majstersztyk, szczególnie przypadł mi do gustu 300-krotnie kuty z rękojeścią z rogu antylopy, profilowana przez naturę leżała w dłoni idealnie. Gdybym wiedział że to takie cuda pomyślałbym wcześniej o finansach.

Ten trafił w moje łapki hehe.

Kute z 320 warstw nawet 600zł.

Kurcze, moze by tak Luko przyfrunać na imprezkę w przyszłym roku?

Jakby była srebrniakowa ;)

Wprzyszlym roku, to moze nawet nie bede musial fruwac :unsure: ale jeszcze walcze. Wczoraj sam otwieralem sezon na River Tay :D

Dzieki za odpowiedzi dotyczace ceny scyzoryka, mniej wiecej takiej kwoty sie spodziewalem.