Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam nosze sie z zamiarem zakupu recznego GPS Garmin Etrex 20. http://eazymut.pl/nawigacja-turystyczna/334-etrex-20.html Czy ktos korzysta z tego akurat modelu ?Bede wdzieczny za uwagi i komentarze uzytkownikow. PozdrawiamGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mdziam_78 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Cześć, Mały poręczny, długo trzyma na akumulatorkach, intuicyjna obsługa, wydaje się mały ekran, ale nie ma problemów w korzystaniu na różnych mapach. Joy to fajna i wygodna sprawa, osobiście pływając łódką steruję rumplem lewą i prawą akurat obsługuję GPS.Trafiłem wadliwy egzemplarz, który miał problemy z fixem, ogólnie wariował, a czasem trafiał dobrze ze wskazaniami. Oddałem na gwarancji i wymienili na nowy, ten już pokazuje normalnie, chociaż ma spore pływanie, ale to ponoć normalne. jak coś mam na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dzieki!Wgrywales mapy topo jakies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) cześć, Używam etrex 30 to samo tylko z wysokościomierzem barometrycznym i kompasem elektronicznym. Wgrywałem mapy Topo Poland, Topo Sweden, Bluechart nordics oraz mapę zegrza marine. Wszystko działa jak należy. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miklas_64 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam, też posiadam eTrex 30 z mapą Topo Poland, będzie teraz drugi sezon, na razie mnie nie zawiódł, super i polecam, miklas_64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wodnik szuwarek Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 WitamPosiadam model Legend Hcx chyba odpowiednik 20.Świetny gps bardzo szybko czyta pozycje nie ma zawiasów,nie musisz przepłynąć kilka metrów żeby się strzałka ruszyła.Bardzo czytelne menu szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alphard28 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Czy ktoś wie, jak usunąć w etrex powiadomienie "przybywasz do celu"Wyskakuje mi to zawsze 20m przed punktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Witam
nosze sie z zamiarem zakupu recznego GPS Garmin Etrex 20.
http://eazymut.pl/nawigacja-turystyczna/334-etrex-20.html
Czy ktos korzysta z tego akurat modelu ?
Bede wdzieczny za uwagi i komentarze uzytkownikow.
Pozdrawiam
Guzu
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi