Przegladam sobie dzialy, w szczegolnosci lurebuilding i tak sie zastanawiam.Sztuka imitacji ryb w niektorych przypadkach opanowana jest niemalze do perfekcji.Do prezentacji tych przynet budujemy specjalne wedki, ba nawet potrafimy namierzyc ryby dzieki nowoczesnej technologi.Presja "na rybe" jest coraz wieksza, jednak da sie zauwazyc w dzisiejszych czasach wedkarstwo jest coraz bardziej postrzegane jako dziedzina sportu a nie metoda pozyskiwania pokarmu.Czy wraz z naszym rozwojem ryby rowniez beda rozwijamy dodatkwoe instynkty?Beda bardziej ostrozne?Oraz ostatnie nurtujace mnie pytania, czy z dobrodziejstw kolegow korzysta duza ilosc amotorow rybiego miesa?Jak wam sie wydaje czy rozwoj w wedkarstwie idzie w parze z coraz "modniejsza" zasada "Zlow i Wypusc"?
Pytanie
grunwald1980
Przegladam sobie dzialy, w szczegolnosci lurebuilding i tak sie zastanawiam.Sztuka imitacji ryb w niektorych przypadkach opanowana jest niemalze do perfekcji.Do prezentacji tych przynet budujemy specjalne wedki, ba nawet potrafimy namierzyc ryby dzieki nowoczesnej technologi.Presja "na rybe" jest coraz wieksza, jednak da sie zauwazyc w dzisiejszych czasach wedkarstwo jest coraz bardziej postrzegane jako dziedzina sportu a nie metoda pozyskiwania pokarmu.Czy wraz z naszym rozwojem ryby rowniez beda rozwijamy dodatkwoe instynkty?Beda bardziej ostrozne?Oraz ostatnie nurtujace mnie pytania, czy z dobrodziejstw kolegow korzysta duza ilosc amotorow rybiego miesa?Jak wam sie wydaje czy rozwoj w wedkarstwie idzie w parze z coraz "modniejsza" zasada "Zlow i Wypusc"?
Top użytkownicy dla tego pytania
18
12
11
10
Popularne dni
22 Sty
26
15 Sty
22
14 Sty
17
17 Sty
15
Top użytkownicy dla tego pytania
Dienekes 18 odpowiedzi
Mari 12 odpowiedzi
grunwald1980 11 odpowiedzi
pisarz 10 odpowiedzi
Popularne dni
22 Sty 2013
26 odpowiedzi
15 Sty 2013
22 odpowiedzi
14 Sty 2013
17 odpowiedzi
17 Sty 2013
15 odpowiedzi
Popularne posty
pisarz
W owej pewnej gazecie znajduję krytyczne sprostowania czytelników w dziale "Poczta" .W innej pewnej gazecie uwielbiam zdjęcia złowionych okazów,robione w kuchni tuż przed patroszeniem.Zasada że zgłos
Baloo
Zaznaczam na wstępie, że nie mam nic wspólnego z redakcją WW poza wyrazami uznania, że udostępnili mi swoje łamy abym mógł kontynuować krzewienie C&R w tym zawriowanym kraju. Moim zdaniem WW na
grunwald1980
Panowie nie oszukujmy sie.Tak jak pisalem wczesniej, coraz wieksza presja wedkarzy coraz lepszy sprzet.Czy odlowy nie maja duzego wplywu badz sa ^pozyteczne?Nalezy zapytac wedkarzy, ktorzy sie pozbyli
116 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi