Salmo_Salar Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Czy stosujecie substancje pochłaniające wilgoć (takie jak np. dodają do butów) w pudełkach z przynętami?? Czy mogą być gdzieś indziej stosowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Nie używam niczego takiego. Po każdym wyjeździe zostawiam pudełka otwarte przez kilka godzin aby wszystko wyschło.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja tak samo jak Buri. Po przyjeździe zostawiam otwarte na kilka godzin (najczęściej do następnego dnia). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 CZyli taki patenci nie zabardzo się sprawdza? Ale dla zapominalskich w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja robię identycznie jak @Bartek i @Remek.Pudełeczka schną aż miło. Jednak czasami zapomina się to zrobić. Niestety ale najczęściej wypada mi to z głowy po brodzeniu w rzece, kiedy w zasadzie wszystkie pudełka są pełne wody i wymagają natychmiastowego suszenia. Przez to wiele razy musiałem dokładnie szorować pudła i wymieniać część kotwic na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Salmo_Salar
Czy stosujecie substancje pochłaniające wilgoć (takie jak np. dodają do butów) w pudełkach z przynętami?? Czy mogą być gdzieś indziej stosowane??
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi