TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) A ja sądzę, że Kuba się dobrze konserwuje razem z młynkiem, dlatego taki żywotny Tak na serio, to Kuba trafił na dobry model. Ja mam w domu starego Shimano GT 3000 Aero. Bez łożyska oporowego, z małą rolką do prowadzenia żyłki. Wytrzymał wiele wypadów na trocie, wyjazdów na plażowe jak i jeziorowe łowy. To jest jeden z pierwszych modeli jakie pojawiły się w Polsce. Nie pamiętam ile ma lat, ale dużo i nadal czuje się dobrze. Przeżył już kilku swoich następców Edytowane 15 Stycznia 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 okuma toledo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kuba a widziałeś to : mogłoby sprawdzić się w multikach na morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi