bedi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 witam wszystkich !!!dopiero zaczynam przygodę z castingiem - posiadam taki kijek dragona art nr.27-67-261 - poszukuje wiadomości o nim ale jest bardzo mało opinico ? - gdzie ? - jak ?długość raczej brzegowa , wyrzut taki gumowo-szczupakowyłowi ktoś takim ? dobry do nauki ? mam multika niskoprofilowego daiwa viento - będzie pasować ?chętnie poznam opinie dobre i oraz złesprzęt jak na razie kupowany troche na zasadzie - podobał się wędkarzowipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 skoro masz już kij w ręku to czego więcej szukać.miałem do czynienia z td se 1.98m 14-35g.do nauki bym go nie polecił bo jest bardzo sztywny i ma zaniżony cw. spokojnie obsługuje slida 10-tkę. 2.60m powinien być łagodniejszy-musisz ocenić przy jakiej gramaturze kijek będzie się ładował i do dzieła.na moje oko będzie jakieś.20-30g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi