Zdzisław Czekała Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Poszukuję producenta śrutu ołowianego ciętego w PL proszę o namiary lub kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tu patrzałeś.http://www.kamax.euroadres.pl/index2.php?id=galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Albo tu :http://www.balsax.com/pl/index.php?page=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 To nie są do końca producenci śrutu i nie mają luzem gramatur jakie potrzebuję, szukam kontaktu do kogoś kto tłucze śrut dla innych na masowa skalę. Ale dzięki za dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 To nie są do końca producenci śrutu i nie mają luzem gramatur jakie potrzebuję, szukam kontaktu do kogoś kto tłucze śrut dla innych na masowa skalę. Ale dzięki za dobre chęci.W kamaxie kupowałem śrut na kilogramy.Było to ok 2 lata temu, więc może już nie handlują na kilo.Pamiętam że dzwoniłem i gadałem z właścicielem lub jego ojcem i nie był chętny do sprzedaży 1kg i wspominał coś o 10kg. Ale w końcu sprzedał.Najlepiej zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dzwoniłem i ciężko się rozmawia bo jak zacznę pakować i sprzedawać to konkurencja itp. znalazłem innego producenta i może coś z tego wyjdzie. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi