Skocz do zawartości

Coś dla fanów St.Croix...

zorro

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.ebay.com/itm/HUGE-LOT-OF-ST-CROIX-ROD-TIP-SECTIONS-AND-PARTS-1000S-OF-GUIDES-FUJI-/251213684011?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7d809d2b

Tak sobie przeglądałem w poszukiwaniu zębatego kółeczka do shimanka dla Pana Tomka i tak mi się w oczy rzuciła TAKA STERTA z jednego tylko uesiańskiego serwisu... 

A takie peany pieją o tych wędkach na "pewnym portalu testerskim"... :lol: :lol: :lol:

A na innych aukcjach u tego sprzedawcy pęczki tych kijków, po kilkadziesiąt sztuk...

Edytowane przez zorro

ciekawe, jaki mount everest, musi soba sterta w okolicach gdanska reprezentowac? ^_^

poza tym wiadomo, wedkarze polamali, a ze czesto z gwarancji dozywotniej korzystaja, to gdzies te zlamasy odeslane byc musza (przeciez nikt tego naprawiac nie bedzie), wiec i rownie dobrze na ebay'u, w koncowym efekecie, wyladowac moga ... nieprawdaz?

Wydaje mi się że takie obrazki w pewnym sęsie własnie dobrze świadczą o serwisie. Uzbierało się bo pewnie z polowy świata ten chrust tam dociera.Skoro jest dożywotnia bezwarunkowa gwarancja i nikt nie pyta jak to się stało (np: że kogoś rybki wkurw... i połamał sobie wędkę od tak dla rozładowania emocji )tylko wymienia całą wędkę lub element to dlaczego nie korzystać z tego i nie cackać się  i chuchać i dmuchać jak to u nas trzeba robić bo same problemy. Farmerzy w jueseju nie szanują sprzętu bo ich na to stać i mają głęboko w .... serwisowanie tylko kupują nowe.  

Zorro ile masz lat 13? :-) a jak by ci pokazali sprzęt co się psuje z fabryki Mercedesa też byś pisał że gowno bo się psuje i wymieniają na nowe? dorosnij. zasmieciles tylko tym postem forum ogólne :-) wyjdź z domu.pl

Kolega to chyba się na żartach nie zna, że tak od razu ostro :D .Trochę więcej luzu proszę :) .

Zorro ile masz lat 13? :-) a jak by ci pokazali sprzęt co się psuje z fabryki Mercedesa też byś pisał że gowno bo się psuje i wymieniają na nowe? dorosnij. zasmieciles tylko tym postem forum ogólne :-) wyjdź z domu.pl

nie rozumie o co ci chodzi?? może sie doszukałeś w tym poście czegoś czego ja nie widze........

Ja od siebie napiszę, że st. Croix nie ma sobie równych, jeżeli chodzi o serwis gwarancyjny i nie tylko.

Rok temu, pełnia sezonu jak zwykle po połowie sczepiam wędkę rzepami  i wkładam za siedzenie kierowcy, zamykam drzwi i ruszam. Po przejechaniu kilku km słyszę stukot wędki  o szybę,  obracam się a tam górny skład w jednej połowie, wystaje z samochodu.

Zatrzymuję się i jak się okazało plecionka z agrafką została przytrzaśnięta drzwiami i zwisał jej spory kawałek (najwidoczniej poprzez wplątanie w koło), tak że wyciągną wędkę z rzepów, wciągną przez uszczelkę od drzwi i ułamał pół składu.

Szczytu wędki niestety nie odnalazłem.

Myślę sobie niezła lipa o gwarancji mogę zapomnieć , tyle kasy i jeszcze do tego pełnia sezonu a tu d..pa

Po niecałych dwóch tygodniach otrzymałem nową wędkę.

• Like 1

Ja od siebie napiszę, że st. Croix nie ma sobie równych, jeżeli chodzi o serwis gwarancyjny i nie tylko.

Rok temu, pełnia sezonu jak zwykle po połowie sczepiam wędkę rzepami  i wkładam za siedzenie kierowcy, zamykam drzwi i ruszam. Po przejechaniu kilku km słyszę stukot wędki  o szybę,  obracam się a tam górny skład w jednej połowie, wystaje z samochodu.

Zatrzymuję się i jak się okazało plecionka z agrafką została przytrzaśnięta drzwiami i zwisał jej spory kawałek (najwidoczniej poprzez wplątanie w koło), tak że wyciągną wędkę z rzepów, wciągną przez uszczelkę od drzwi i ułamał pół składu.

Szczytu wędki niestety nie odnalazłem.

Myślę sobie niezła lipa o gwarancji mogę zapomnieć , tyle kasy i jeszcze do tego pełnia sezonu a tu d..pa

Po niecałych dwóch tygodniach otrzymałem nową wędkę.

U żbika nie ma problemu z gwarancją, ale widać nieźle sprzęt pakujesz do "tuby".To taka tuba niewidka :D .Później nie na się co dziwić, że kije na rybie strzelają :lol:  :lol:  :lol: .

Tak najwidoczniej musiało być.

O sprzęt dbam, kołowrotka nie odczepiam na czas transportu bo po co.

Wędkę zawsze szczepiam rzepami i wkładam do bagażnika, tym razem bagażnik miałem zapełniony Coca Colą z promocji :rolleyes:

Prawidłowo wędka po łowieniu do transportu ma być w twardej tubie :) .Więcej nic nie powiem :P .