zorro Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) http://www.ebay.com/itm/HUGE-LOT-OF-ST-CROIX-ROD-TIP-SECTIONS-AND-PARTS-1000S-OF-GUIDES-FUJI-/251213684011?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7d809d2b Tak sobie przeglądałem w poszukiwaniu zębatego kółeczka do shimanka dla Pana Tomka i tak mi się w oczy rzuciła TAKA STERTA z jednego tylko uesiańskiego serwisu... A takie peany pieją o tych wędkach na "pewnym portalu testerskim"... :lol: A na innych aukcjach u tego sprzedawcy pęczki tych kijków, po kilkadziesiąt sztuk... Edytowane 16 Stycznia 2013 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ładny złomik Ja też jestem jak kolega Tomasz ich wielkim fanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ale sterta, marzenie, wziąłbym tego chrustu troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No piękny chruścik poreklamacyjny. A takie peany pieją o tych wędkach na "pewnym portalu testerskim"... :lol: Czyżby mowa o "fishing-test" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 no to licytujmy pozniej sie podzielimy, tylko trzeba kogos kto nam to wysle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No piękny chruścik poreklamacyjny. Czyżby mowa o "fishing-test" ? No nie wiem jak Pan na to wpadłeś... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No nie wiem jak Pan na to wpadłeś... :lol: A tak jakoś przez przypadek No w końcu trzeba wysoko notować by na Coronie sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ciekawe, jaki mount everest, musi soba sterta w okolicach gdanska reprezentowac? poza tym wiadomo, wedkarze polamali, a ze czesto z gwarancji dozywotniej korzystaja, to gdzies te zlamasy odeslane byc musza (przeciez nikt tego naprawiac nie bedzie), wiec i rownie dobrze na ebay'u, w koncowym efekecie, wyladowac moga ... nieprawdaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Brawo pitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ..a jakie by pomidorsy rosły przy takich badylach. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zorro ile masz lat 13? :-) a jak by ci pokazali sprzęt co się psuje z fabryki Mercedesa też byś pisał że gowno bo się psuje i wymieniają na nowe? dorosnij. zasmieciles tylko tym postem forum ogólne :-) wyjdź z domu.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zorro ile masz lat 13? :-) a jak by ci pokazali sprzęt co się psuje z fabryki Mercedesa też byś pisał że gowno bo się psuje i wymieniają na nowe? dorosnij. zasmieciles tylko tym postem forum ogólne :-) wyjdź z domu.pldobrze napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wydaje mi się że takie obrazki w pewnym sęsie własnie dobrze świadczą o serwisie. Uzbierało się bo pewnie z polowy świata ten chrust tam dociera.Skoro jest dożywotnia bezwarunkowa gwarancja i nikt nie pyta jak to się stało (np: że kogoś rybki wkurw... i połamał sobie wędkę od tak dla rozładowania emocji )tylko wymienia całą wędkę lub element to dlaczego nie korzystać z tego i nie cackać się i chuchać i dmuchać jak to u nas trzeba robić bo same problemy. Farmerzy w jueseju nie szanują sprzętu bo ich na to stać i mają głęboko w .... serwisowanie tylko kupują nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zorro ile masz lat 13? :-) a jak by ci pokazali sprzęt co się psuje z fabryki Mercedesa też byś pisał że gowno bo się psuje i wymieniają na nowe? dorosnij. zasmieciles tylko tym postem forum ogólne :-) wyjdź z domu.plKolega to chyba się na żartach nie zna, że tak od razu ostro .Trochę więcej luzu proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Czy jest przedsawiciel w PL ?Jaka jest procedura w przypadku reklamacji? I ile się czeka na jej realizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Czy jest przedsawiciel w PL ?Jaka jest procedura w przypadku reklamacji? I ile się czeka na jej realizację?http://www.zbik.pl/A jest i ma się dobrze .Telefon wykonasz i się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zorro ile masz lat 13? :-) a jak by ci pokazali sprzęt co się psuje z fabryki Mercedesa też byś pisał że gowno bo się psuje i wymieniają na nowe? dorosnij. zasmieciles tylko tym postem forum ogólne :-) wyjdź z domu.plnie rozumie o co ci chodzi?? może sie doszukałeś w tym poście czegoś czego ja nie widze........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja od siebie napiszę, że st. Croix nie ma sobie równych, jeżeli chodzi o serwis gwarancyjny i nie tylko.Rok temu, pełnia sezonu jak zwykle po połowie sczepiam wędkę rzepami i wkładam za siedzenie kierowcy, zamykam drzwi i ruszam. Po przejechaniu kilku km słyszę stukot wędki o szybę, obracam się a tam górny skład w jednej połowie, wystaje z samochodu.Zatrzymuję się i jak się okazało plecionka z agrafką została przytrzaśnięta drzwiami i zwisał jej spory kawałek (najwidoczniej poprzez wplątanie w koło), tak że wyciągną wędkę z rzepów, wciągną przez uszczelkę od drzwi i ułamał pół składu.Szczytu wędki niestety nie odnalazłem.Myślę sobie niezła lipa o gwarancji mogę zapomnieć , tyle kasy i jeszcze do tego pełnia sezonu a tu d..paPo niecałych dwóch tygodniach otrzymałem nową wędkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja od siebie napiszę, że st. Croix nie ma sobie równych, jeżeli chodzi o serwis gwarancyjny i nie tylko.Rok temu, pełnia sezonu jak zwykle po połowie sczepiam wędkę rzepami i wkładam za siedzenie kierowcy, zamykam drzwi i ruszam. Po przejechaniu kilku km słyszę stukot wędki o szybę, obracam się a tam górny skład w jednej połowie, wystaje z samochodu.Zatrzymuję się i jak się okazało plecionka z agrafką została przytrzaśnięta drzwiami i zwisał jej spory kawałek (najwidoczniej poprzez wplątanie w koło), tak że wyciągną wędkę z rzepów, wciągną przez uszczelkę od drzwi i ułamał pół składu.Szczytu wędki niestety nie odnalazłem.Myślę sobie niezła lipa o gwarancji mogę zapomnieć , tyle kasy i jeszcze do tego pełnia sezonu a tu d..paPo niecałych dwóch tygodniach otrzymałem nową wędkę.U żbika nie ma problemu z gwarancją, ale widać nieźle sprzęt pakujesz do "tuby".To taka tuba niewidka .Później nie na się co dziwić, że kije na rybie strzelają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Tak najwidoczniej musiało być.O sprzęt dbam, kołowrotka nie odczepiam na czas transportu bo po co.Wędkę zawsze szczepiam rzepami i wkładam do bagażnika, tym razem bagażnik miałem zapełniony Coca Colą z promocji Edytowane 16 Stycznia 2013 przez lokoko83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tak najwidoczniej musiało być.O sprzęt dbam, kołowrotka nie odczepiam na czas transportu bo po co.Wędkę zawsze szczepiam rzepami i wkładam do bagażnika, tym razem bagażnik miałem zapełniony Coca Colą z promocji Prawidłowo wędka po łowieniu do transportu ma być w twardej tubie .Więcej nic nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zbliżają się przymrozki idealna sterta węgla do palenia w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Trochę jak odpalanie cygara Benjaminem Franklinem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kolega to chyba się na żartach nie zna, że tak od razu ostro .Trochę więcej luzu proszę .kolega @tier to brat jednego z "testerów" więc.......... nie zaprzątał bym sobie głowy jego wypowiedzią ,jak i stroną fishingtest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 I sprawa jasna Bo zastanawiałem się skąd u kolegi @tier tyle agresji. Z drugiej strony jaki ten świat internetu mały ,że tu wszyscy o wszystkich , wszystko wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi