TERMOS Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Podobno slyna z R...i kochaja saune i ognista wode ,jest jeszcze cos co warto obejrzec.Z kond czerpia inspiracje -podobno- tatuaz .Zerknijcie sami .http://ww.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=2346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 hmm... Gay Lure powiadasz... nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Dla Mnie tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dużo bym dał za jerka (ładnie chodzącego) pomalowanego w np. Kubusia Puchatka. Mówię to całkiem serio PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 http://ww.kalamies.com/foorumi/viewtopic.php?t=2346&post days=0&postorder=asc&start=150 Ciekawe czy ta Rapala jest taka duża czy normalnych rozmiarów a wszystko dookoła jest miniaturowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dużo bym dał za jerka (ładnie chodzącego) pomalowanego w np. Kubusia Puchatka. Mówię to całkiem serio PozdrawiamRemek Ostatnio na Warcie widziałem wedkarza, który miał sporo brań szczupaków na różowy duży twister. Tak se pomyślalem, że glider z pink panther móglby być zabójczy na wielkopolskich łowiskach pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jurek, do różowego świstera to by takie cuś pasowało: ps. a tak poważnie to słyszałem że ludzie na ZZ na róż potrafią miec niezłe wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 oooo faktycznie ! Tylko nie jestem pewien czy z takim gay tackle gośc nie wpadłby szybko do wody. Wiesz autochtoni w tej okolicy nie wygladaja na specjalnie tolerancyjnych pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja łowie na ZZ na wszelkie odcienie różu i fioletu z całkiem dobrym skutkiem sandacze. Czasem trafi sie okoń, szczególnie na różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A mi się bardzo podobją te jerki. I tak jak Remek chętnie bym łowił na takie jerki pod warunkiem, że dobrze chodzą. Sam na Warcie łowię na gumy w kolorach pomarańczowy, czerwony, żółty isą nie złe efekty przykładem na tobył Jurek pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 O rany rewelacja! Cudne te jerki i marze o takim! Napis Gay Lure nie robi na mnie zadnego wrazenia. Cudne, dopieszczone, z pomyslem, rewelka. Jestem fanem krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dużo bym dał za jerka (ładnie chodzącego) pomalowanego w np. Kubusia Puchatka. Mówię to całkiem serio PozdrawiamRemek Ostatnio na Warcie widziałem wedkarza, który miał sporo brań szczupaków na różowy duży twister. Tak se pomyślalem, że glider z pink panther móglby być zabójczy na wielkopolskich łowiskach pozd JW Ja wczoraj wlasnie oblawialem glinianki koło siebie wlasnie kupionym w bassie Mannsem 8 centymetrowym koloru rozowego. Tak jak na jednej reklamie proszu do prania TO DZIAŁA!!!!! PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Co do woblerów w kolorze różowym mówisz masz P.s przepraszam za jakość zdjęć muszę zmienić sterownik aparatu w komórce PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 bardzo fajne i oryginalne jerki! mi szczególnie podoba się ten z papugą - pierwsza klasa!pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Co do woblerów w kolorze różowym mówisz masz P.s przepraszam za jakość zdjęć muszę zmienić sterownik aparatu w komórce PozdrawiamSlider nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że to marchewkowy pomarańcz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 to jest różowy tylko przez telefon tak wyszło. Ponieważ zfleshowalem plik main i wszystkie moje przeróbki zostały usunięte , dlatego muszę kolejny raz zmienić CamDriver w telefonie żeby lepsze foty robił PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abborre Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 A ja mam różowego Minnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja wlasnie wrocilem z rybek, zostalbym dluzej ale burza. Na magiczna piatke kolor rozowy mialem dwa ataki szczupaka jeden ponad 70 drugi to kaban wszystkie spiete. Przczyna brak przyponu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Kiedyś przeczytamy w Rekordach na plan ...złowiony na 10 cm różowego jerka malowanego w motylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 gay Nie, ale niektóre z tych lure Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Remku wystarczy że złożysz zamówienie u jednego z forumowych lurbilderów i masz Kubusia :)na wobku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Chlopcy z krainy tysiaca jezior produkuja jeden z lepszych woblerów szczupakowych. W Szwecji wygral rywalizacje z Salmo...i nie jest to Rapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi