starfish Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam koledzy.Już zamówiłem i jedzie. Ale nie mogę się doczekać.Ile waży szpulka do chronarcha 51e?Pozdrawiam.Bogdan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zapewne tyle samo ile w scorpionie XT 1001, to bliźniacze młynki. Tak zapytam, po co Ci waga szpulki? Komfortowo i tak rzuca się nim gdzieś od 4g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Właśnie dla określenia minimalnego zakresu komfortowego rzuania.Dzięki za odpowiedź. Ten dolny zakres w pełni mnie satysfakcjonuje.Niżej to już mała korbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Młynek to nie wszystko.... dużo zależy od kija z jakim będzie spasowany.Jak będziesz machał kijem do 3/4oz to 4g mogą okazać się marzeniem, które nigdy się nie spełni.... Edytowane 17 Stycznia 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi