probuje wlasnie zrobic uchwyt do przetwornika by pasowal do lodek na ebro w zeszlym roku jako tako sprawdzaly sie te popularne uchwyty jaxona, ale ze takiego nei mam to bede cos zamemu kombinowal z kilku klamp i kawalka starej wedki
moglby ktos kto ma taki uchwyt podac mi z grubsza dane?
jak daleko rurka od uchwytu (w obu pozycjach), jaka dluga rurka, jaka max i min srednica jaka klampa da rade zlapac etc + ew zdjecie samej klampy na tle kartki A4 w kratke to bede mniej pytan zadawal jak ma isc do DIY to niech ktos przeniesie. dziekuje.
Pytanie
gooral
probuje wlasnie zrobic uchwyt do przetwornika by pasowal do lodek na ebro w zeszlym roku jako tako sprawdzaly sie te popularne uchwyty jaxona, ale ze takiego nei mam to bede cos zamemu kombinowal z kilku klamp i kawalka starej wedki
moglby ktos kto ma taki uchwyt podac mi z grubsza dane?
jak daleko rurka od uchwytu (w obu pozycjach), jaka dluga rurka, jaka max i min srednica jaka klampa da rade zlapac etc + ew zdjecie samej klampy na tle kartki A4 w kratke to bede mniej pytan zadawal
jak ma isc do DIY to niech ktos przeniesie. dziekuje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi