kobikobi1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam wszystkich.Mam na imie Robert I chiałbym zaprezentować kilka woblerów z mojego warsztatu.Wszystkie moje przynety wykonane sa w 100% recznie .Jako materialu uzywam drzewa lipowego i olchowego.Na poczatek chciałbym zaprezentować kilka z moich najnowszych woblerów pstrągowych. 6 cm 6 cm 6 cm 6,5 cm 6,5 cm 6,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witaj serdecznie Robert. No w końcu sie zdecydowałeś Piekne i mega łowne są te Twoje perełki Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witaj Robert, świetnie, ze zdecydowałeś się na prezentacje swojej produkcjina jakiej wodzie sprawdzają się Twoje przynęty?były na nie już jakieś sukcesy? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 fajnie wyglądają, gdzie je można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wobki pierwsza klasa.Rewelacyjnie pracują - wykonanie na żywo o wiele lepiej się jeszcze prezentuje. Ja używam ich na pstrążki na Kwisie,Bobrze,Kaczawie i na Nysie Szalonej - wyniki jakieś tam są Robert robi też świetne wobki kleniowo-jaziowe ktore się świetnie sprawdzają na Odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Muszę się zgodzić, oglądajac filmik z praca łamańca, stwierdzam że w wodzie zachowuje się jak prawdziwy minóg, a jak wiadomo, pstrąg nim nie pogardzi.6 cm strzebelki bardzo fajne.Jak teraz patrzę to pluje sobie w brodę, że odmówiłem przyjęcia wobka z Twoich rąk, nie wiedziałem ze to takie fajne wobki. Mądry polak po szkodzie. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witaj Robercie.do @Wojti - na 4cm. woblera Roberta nadal mam swoją życiówkę klenia 48cm. takie pomarańczowy z charakterystycznym malowaniem Roberta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Świetna akcja tego łamańca!WOW Poza tym bardzo fajne wykończenie woblerów Witamy na forum Edytowane 17 Stycznia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witaj, polecam wobki kolegi wyżej - jedne z nielicznych jakie podobają się mi ( i rybą ) pod względem pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam. Świetne te woblerki. Aby uzyskać taką pracę łąmańca potrzeba nie lada umiejętności i doświadczenia. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Te woblery zawsze będą mi się kojarzyły z moimi pierwszymi pstrągami, Super praca, super wykonanie i super wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kilka innych pstragowych "KOBI-ków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fajne, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 gdzie można kupić Twoje wyroby kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Woblerki łamane 5,5 cm. Woblerki o nieco innej budowie niż wcześniej pokazane.Testowałem je w tym sezonie na kilku mniejszych pstrągowych rzekach i jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Piękne wobki, jestem ciekaw jakiś mniejszych modeli ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiko1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Boleniowe "Kobiki" też maa szansę na TOP 10 w polskiej produkcji. Czekam na maj! Jeszcze bez kotwic ale to kwestia czasu. Uzbroję wstawię cała ich serię. Więcej "Kobików" i nie tylko https://www.facebook.com/media/set/?set=a.335718299809479.68045.100001139357859&type=3 Edytowane 27 Stycznia 2013 przez norbiko1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Cierniczek 5 cm Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Cierniczek świetny, niemal jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nowe stadko kobi-ków 5-7 cmUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kilka pstrągowych "KOBI-ków" na nadchodzący sezon.4,5 cm6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 no ładniutkie bardzo mi się podobają a kropek z ostatniej foty jak żywy bardzo ładne malowaniehehe a ta płetwa na cierniku powalająca hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ładne wobki.Oczka sam malujesz, czy jakieś fajne gotowce masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jeżeli chodzi o oczka jest to moja wersja 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi