stoner Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 I to się chwali.Świetnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 jest to trochę pracochłonne i pewnie taniej wychodzi kupic gotowe oczka ,ale ja tam pozostaje przy swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 kleniowe robactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 a robaczki są super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Podobają mi się te robale, oczka wkręcasz czy całościowy stelaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jakoś nie jestem przekonany do wkręcanych oczek ,zdecydowanie wole wklejony stelaż,solidniej i pewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobikobi1 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Pływajace piąteczki na nowy sezon. Edytowane 26 Listopada 2014 przez kobikobi1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie widać żadnych piąteczek, zdjęcia nie zostały dodane ps. dobre wejście po niemal roku nieobecności w wątku żadne "wątek trochę zaniedbałem" itp. wejście na pełnym chilloucie, "Pływające piąteczki na nowy sezon." i tyle w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jeśli możesz to dodawaj zdjęcia przez nasz portal . Gdy będziesz chciał dodać odpowiedź to na dole ramki masz okienko z napisem więcej opcji . Kliknij w nie , to otworzy Ci się inne okno tekstowe pod którym będziesz miał możliwość dodania pliku bezpośrednio z twojego komputera . To na prawdę bardzo prosty sposób i zdjęcia nie zostaną usunięte tak jak w twoim temacie . Posty z ikonami bez widocznych zdjęć są bezwartościowe i w zasadzie nie powinny istnieć . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi