jaccoo1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam,jak w temacie poszukuje dobrego i sprawdzonego serwisu do silników mercury na dolnym śląsku.Sprawa dotyczy silnka mercury 30 KM z 86 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CLAUDIO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Napisz do @Tornado.On wie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaccoo1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wabik Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Witam. Poszukuję namiaru na kogoś kto pomoże mi przy moim mercury w okolicy Warszawy.Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kornetes Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Również jestem zainteresowany serwisem mercury w okolicach wawy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ŁukaszFZS Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 http://bartpromarine.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AngusCK Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Czy ktoś z Kolegów korzystał z usług poniższych serwisów : - ROB-TAR w Tarnowie ul. Starodąbrowska - SPEED MAX Kraków ul. DojazdowaProszę o opinie pozytywne jak i negatywne dotyczące powyższych serwisów w zakresie przeglądów jak i napraw wykonywanych przez te podmioty.Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mar23 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 W speed max serwisuje swojego mercurego 20 elhpt w sumie nie ma się do czego przyczepić . Boli tylko koszt takiego corocznego serwisu około 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AngusCK Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 W speed max serwisuje swojego mercurego 20 elhpt w sumie nie ma się do czego przyczepić . Boli tylko koszt takiego corocznego serwisu około 700 złKilka dni temu rozmawiałem z SPEEDMax-em to otrzymałem informacje, że przegląd kosztuje już nie mniej niż 750 zł (mam nadzieje, że to brutto) no i trzeba jeszcze dojechać do krakowskiego serwisu. Twój silnik jest na gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mar23 Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Tak na gwarancji jest . No 750 z dojazdem robi się 1000 to już boli . W 2021 roku dawałem 520 zł z założeniem licznika motogodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jaccoo1
Witam,
jak w temacie poszukuje dobrego i sprawdzonego serwisu do silników mercury na dolnym śląsku.
Sprawa dotyczy silnka mercury 30 KM z 86 roku.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi