Sirval Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ktoś krzystał z tego dobrodziejstwa?Jeżeli tak to ciekaw jestem jak się sprawuje.Dla niezgłębiających dopiszę, że są to bryle dwuogniskowe przydatne osobom cierpiącym na syndrom długich rąk.Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 O syndromie lepkich rąk to słyszałem ale długich rąk ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 powiem tak, mam dwie pary okularow aqua.... nie jestem zadowolony, dragony stare porysowane maja lepsza polaryzacje, coprawda inny model, ale już 2 raz bym nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Tomasz eSa co to znaczy, ze mają lepszą polaryzację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sirval
Ktoś krzystał z tego dobrodziejstwa?
Jeżeli tak to ciekaw jestem jak się sprawuje.
Dla niezgłębiających
dopiszę, że są to bryle dwuogniskowe przydatne osobom cierpiącym na syndrom długich rąk.
Dzięki za opinie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi