Popeye Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Z dzisiejszego wypadu, jeszcze kilka mniejszych wpadło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Bezsterowce bardzo fajne, tym bardziej,że łowne-gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 dzieki Tomku, rapki je lubią a odrzańskie zaczepy również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) 4 dni ostrych rapowych testów z popeykami podsumowane filmikiem. Trzeba coś nowego nastrugać http://youtu.be/ypcm0pmU0OU Edytowane 19 Lipca 2013 przez Popeye 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogaty666 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Super film, gratuluje rybek A podkład muzyczny prima sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 bardzo fajnie zmątowany filmik ) git ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Świetna robota. Filmik klasa. Moze sie uda nakrecic cos na Cigacicach. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dzieki Panowie, wasze uznanie jest tylko duzym motywatorem dla mnie. Endzik polowa sierpnia bede to pokrecimy, polowimy i piwko wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dzieki Panowie, wasze uznanie jest tylko duzym motywatorem dla mnie. Endzik polowa sierpnia bede to pokrecimy, polowimy i piwko wypijemy No i gieta musi byc. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 super filmik,sa emocje jak montujesz kamerke? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Michał podstawka na moim patencie, adapter przyklejony do podstawki. Wcześniej używałem również podstawki z zamontowanym gwintem do aparatu ale krzywo było w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ale powiem Ci że super to wymyśliłeś ... jest opcja zeby kamerowac cały czas anie tylko po zacięciu.. tego właśnie mi brakuje .Tyle ze ja nei chodze z plecakiem , będe musiał coś wymyśleć coś innego ale też w ten deseń. Fajnie by było zakładać jakąs kamerke na daszek od czapeczki coś w stylu tych latareczek diodowych co sie na daszek wsuwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 kwestia kamerki i adaptera jaki jest do niej dołączony, podstawkę możesz wszyć w daszek i tylko dobre ustawienia kąta no i przy okazji szerszy kąt widzenia będzie. Moje rozwiązanie jest o tyle dobre, że mam szybki dostęp do kamerki, czy ją wypiąć czy nawigować w przyciskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Trochę więcej czasu miałem to powstała nowa seria. Nie udało mi się uchwycić przejścia zieleni w czerń. Trochę widać na fotkach ale nie oddają tego Edytowane 27 Lipca 2013 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Za każdą główką stado boleni. Odra to istna mekka dla boleniarzy. Bardzo fajny film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Dzięki Robert. Odra jest magiczna w powijakach jest już nowy filmik ale finisz przewiduje na koniec grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Bardzo fajne stadko bezsterowców, woblery nie mieszczą mi się już w pudełkach ale takiego bym przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Dzięki Piotrku, jak Ci się nie mieszczą w pudełku to wiedz, że coś się dzieje dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Może jakieś machniom zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nie tylko bolki lubia wobki Bartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 wiedza co dobre niech łowią złote rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor931 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam. Czy na sprzedaż także robisz boleniówki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 z czasem coś wystawie, ewentualnie jeśli masz pytania zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nowe Popeye, już po testach i połowiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nowe Popeye, już po testach i połowiły (...)Ale linkę to gdzie do tych testów/połowów zaczepiałeś? Bo jakoś nie widzę Pewnie ślepnę, albo-co... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi