Popeye Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Bezsterowce 4cm zamkniete w 8g, fajnie lataja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 4cm będzie jedzone jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nowy temat boleniowy, narazie w fazie testów, 3 wagi do obadania i kwestia steru. Maksymalnie 14g przy 7cm. No i pierwsze zabawy z kalka, podkład perłowy ale planuje dodać jeszcze srebra troszkę. Jeszcze dwie warstwy lakieru i beda testy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 fajna uklejeczka sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Dzieki Dobrykolego jeszcze sie zastanawialem czy nie dodac oczu 3D ale jakos gryzie mi sie to wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 3.5cm -4g wagi, woblery ostatnio zamiatają wszystko a co miałem to pourywałem Powstały dwie wersje trochę głębiej nurkujące 4g i 5g. Podkład perła chociaż niespecjalnie to widać na zdjęciach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) nowy temat boleniowy dopracowany. Wyszło 12g - 7.5cm, mały opór czyli to co lubię. Z tego miejsca chciałbym bardzo podziękować koledze @robimax za pomoc w temacie kalkomanii. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Popeye 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Miodne fajnie zrobiłeś grzbiety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No i bardzo fajne stadko wyszło , miałem do CIebie pisac na prv. jak tam postępy a tu widze że temat już ogarnałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Po perle poszedl delikatny srebrny, chociaz slabo go widac. Grzbiety po nalozeniu kalki i lakieru robie oklejajac grzbiet tasma papierowa i wychodza rowno i elegancko. @ Robimax malo czasu narazie zeby wszystko ogarnac, mialem tylko problem z punktami ksero i wydrukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czasu coraz mniej, a co wolne to lepiej spędzać go nad wodą. Bolenie w tym roku schodzą na drug plan, aczkolwiek powstała jeszcze jedna konstrukcja 7.5cm odchudzona, spłaszczona. Powstaje moja pierwsza wahadłówka, którą odczuwam na kciuku 12cm, 2mm przy 40g, pod jedne łowisko, w zamyśle przy szybszym wybraniu linki ma odjechać ale to sie dopiero okaże nad wodą. No i co tu dużo mówić jest brzydka A i nad wodą znalazłem takiego Popeya 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 boleniówki klasa wielki plus dla Roberta który również mi pomógł w tym temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fajne sreberko Bartek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mam porobioną jeszcze grafike pod 9cm SDR, tylko potrzebny czas i materiały 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kurcze, fajna jest na wobkach na pewno bedzie super wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Za jakiś czas się o tym przekonamy wobek będzie w trzech wariantach, ostatni nie zaprezentowany to żółty w profilu okonia albo płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Panie Papaj żeśmy już zdań trochę zamienili a Ty się nie pochwaliles że robisz fajne woby, elegancka robota podeślij info na priv z cenami plus minus jeśli coś tam puszczasz do ludzi ja na wobki nie łowie ale kilku znajomych szuka czegoś sumowo - szczupakowego Edytowane 15 Maja 2014 przez Qowax001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Łukasz, bo ja skromny jestem a do perfekcji jeszcze dużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pisz lepiej kiedy z tymi cackami wpadasz na testy do Zg na Odre;]??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ehh żebym ja to wiedział, napewno się o tym dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Zawsze podobały mi się trociowe kawosze Sambora, także postanowiłem trochę powariować i poszukać czegoś innego w kuchni. Standardowo, kawa, papryka wymieszana z sosem pomidorowym , Curry i to wszystko wymieszane z brokatem. Wobki 8cm, tonące. Jeszcze jedna warstwa lakieru, stery i nad wode poustawiać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Grill Edition. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Master Cheffa byś wygrał zaje...fajne popaprance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 hahaha jeszcze tylko zimnej wodeczki brakuuje a wobkami mozna zawąchać tak jeszcze zaciągają przyprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dwa były na bank w musztardzie maczane bardzo fajnie wyszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi