Popeye Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dzięki, Rybson. Swoją drogą warto poeksperymentować, następne będą w czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No, Bartek cudnie wyszły te twoje "gastronomki".Teraz trzeba zweryfikować jaki smak ,i której rybie przypadnie do gustu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Musze je Magdzie Rafał wysłać, żeby zweryfikowała. Na kamisie robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Odeśle Ci recenzję - "pyszne te kabanosy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Będę go zjadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Miałem, wrzucić cała rodzinkę jak powstanie, ale postanowiłem, że podzielę się tym co jest porobione na tą chwilę. Wobek 9cm, waga 32g, ładnie leci, bije ogonem, przy wolnym prowadzeniu fajnie zamiata. Przeznaczone pod wąsa i pajka, ten sezon je zweryfikuje. Nazwa wobasków BUM FIGHT 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Bartek daj znać po ile dukatów za kilo takich plasticzanych rybek sobie cenisz bo mam interesantów paru. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Łukasz na PW pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Bartek, rewelka .Poproszę jednego do testów na casta. Gustowny podpis na nich zamieściłeś, zacne te Twoje "Pa-pajki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzięki, Rafal coś się znajdzie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Był jeszcze okonek ale kalka z czymś mi się waży i muszę narazie dojść co to może być, obstawiam szpachel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Bum Fight'y jeszcze po przeróbkach, odchudzone - pływające. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Filmik na prośbę jednego z kolegów https://www.youtube.com/watch?v=P8ZopWW3hRc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Poprzednim żelastwem nie nacieszyłem się zbyt długo, po kilku rzutach została na dnie. Nowy temacik, 40g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Czcionka dobrana do nazwy jest doskonale. Trzyma klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Lubię tą czcionkę a jeszcze bardziej film 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Przyjechał nie jaki M. Gajwer do Gorzowa do wujka Popeya podłubać w drewnie. Bakcyl załapany... teraz tylko pozostał zakup sprzętu i dłubac, dłubac ... Wczoraj odwiedziłem złomik, zakup udany. 9cm 50g, nie przypuszczałem, że wyjdzie taka waga Jakim punktakiem uzyskać taką fakturę? wczoraj trochę kombinowałem ale nic z tego nie wyszło Edytowane 25 Lipca 2014 przez Popeye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Takie same parametry jak poprzednie żelastwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Wiem... wzory wyszły kaszaniasto , ale kilka puknięć i było za późno. Blacha odchudzona, 8cm na tą chwilę nie mam wagi ale na oko 40-42g. Wariuje w wodzie, łapa puchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Spoko, jak praca gra, to ryby mogą się nie poznać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 haha no szukam caly czas wielkiego wąsa który nie jest estetą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Najlepszego, Bartku. Sto lat. I udanego wąsoszukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dziękuje Jansz. Prędzej czy później się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 100 lat "Papaj" spełnienia wędkarskich oraz rękodzielniczych marzeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wąsowa petarda nie daje mi w tym sezonie spokoju, cały czas nowe pomysły, przemyślenie... i kombinacje. Między schnięciem kleju a ulewą coś nowego, 7cm, póki co prototyp. Chcę aby zszedł do 3-4m a nawet i głębiej przez co przyczynię się do melioracji Warty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi