Skocz do zawartości

woblery Popeye

Popeye

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki Janusz ;)

Adam hehehe na to pytanie nie jestem w stanie Ci odpowiedziec. Co do samego wklejania jajca... Nie ma opcji. Probowalem wyrywac jajko, dla smiechu dawalem innym osoba do wyrwania "kuleczki" dopiero po chamskim szarpaniu sie udalo.

Piotrek, lampki z choinki,plyta do wypiekania pizzy i pare ustawien lustra ;)

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Dobra, suche kawałki... drewna :) do sezonu sumowego jeszcze daleko ale zaczynam juz skrobać. Kontynuacja serii Maybe Tomorrow, w nowym wcieleniu nie krówka a kalkomania znajdzie się na powierzchni wobka. 

DSC_0019.JPG

i spore rozczarowanie jak dla mnie bo wobków zrobiłem dużą serię wiążąc z nimi większe nadzieje, ale... spartolilem sprawe. Lakier, podkład nadlewa się na ogonku woblera przez co wizualnie zaczyna słabo wyglądać a póki co nie mam ochoty dokańczać tego projektu. 

DSC_0024.JPG

• 3 tygodnie później...

Dzięki! sam dopiero zaczynam z wobkami na sumy ja dam dla pewności drut 1,2 mm akurat taki mam i poliweglan 2 mm powinno wytrzymać :) a twoje wobki  Maybe Tomorrow widział bym w malowaniu na hot tigera  podobno wąsate prosiaczki to lubią :D Pozdrawiam 

Edytowane przez pawcio449

Bez problemu taki zestaw wytrzyma ;) sam kolor jest dla mnie drugorzedna kwestia. Miala byc kalka, ale nie wyjdzie. Malowanie powiem Ci, ze bedzie nieco zblizpne do eksyrawagancji hot tigeta :) no chyba, ze cos nowego zaswita w glowie

Pawel sa dwa sposoby na robienie kalkomani. Pierwszy dajacy najwiecej mozliwosci przy uzyciu tabletu graficznego. Drugi przy wykorzystaniu grafiki i modyfikacji jej na potencjalna kalke. Programow jest sporo, kwestia tego w ktorym sie nauczysz obrabiac grafike