Popeye Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 trzeba przyznać, że jaziobójca jest o wiele ciekawszą przynętą chciałem filmik nagrać, ale aku w lustrze jak na złość padł. Myślę, że wobek zawojuje w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Noo!Naprawdę dowatorska konstrukcja, Bartoszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) jajco im nie odpadnie ? Dopiero zobaczyłem błąd hahah Edytowane 6 Stycznia 2015 przez adashhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 jajco mi nie odpadnie ?Któż to może wiedzieć? Za to woblerowi, chyba nie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jaki dancefloor zrobiłeś tym wobasom na zdjęciach, parkiet, stroboskopy... fiu fiu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzieki Janusz Adam hehehe na to pytanie nie jestem w stanie Ci odpowiedziec. Co do samego wklejania jajca... Nie ma opcji. Probowalem wyrywac jajko, dla smiechu dawalem innym osoba do wyrwania "kuleczki" dopiero po chamskim szarpaniu sie udalo. Piotrek, lampki z choinki,plyta do wypiekania pizzy i pare ustawien lustra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jakoś słabo osadzone te jajo jak dla mnie, jakiś nieudany rzut np w kamień,czy coś podobnego .... ja to przerabiałem z moimi wobkami z "jajem " Dragon lubię Twoje poczucie Humoru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gwarantuje Ci, ze nie wypadnie... Problem byl z wyrwaniem jajka palcami a kazdy z calej sily sie do tego zabieral. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/topic/30962-barenzowa-wobleroza/?p=1587090 brat ale starszy czy młodszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Blizniaki dwujajowe. Kombinowalem rowniez na dlugim stelazu, ale efekt mnie nie zadowolil. Bardzo duza amplituda wyszla z prawie zerowa praca na ogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/topic/30962-barenzowa-wobleroza/?p=1587090 brat ale starszy czy młodszy ?Jak bracia to raczej przyrodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/topic/7453-rękodzieło-szymon-z/?p=1330138Jak umiesz kombinować to masz a tu inny trójkąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ok wieże na słowo popaye tylko tak napisałem lubię popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Piotrek, lampki z choinki,plyta do wypiekania pizzy i pare ustawien lustra Mi respeto Senior Popeye 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dobra, suche kawałki... drewna do sezonu sumowego jeszcze daleko ale zaczynam juz skrobać. Kontynuacja serii Maybe Tomorrow, w nowym wcieleniu nie krówka a kalkomania znajdzie się na powierzchni wobka. i spore rozczarowanie jak dla mnie bo wobków zrobiłem dużą serię wiążąc z nimi większe nadzieje, ale... spartolilem sprawe. Lakier, podkład nadlewa się na ogonku woblera przez co wizualnie zaczyna słabo wyglądać a póki co nie mam ochoty dokańczać tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Podobają mi sie te wobki sumowe Maybe Tomorrow sam coś podobnego chce zrobić możesz napisać jakiej grubości drutu do nich dajesz i jaki gruby jest poliwęglan ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzieki Pawael. Niebawem wrzuce fotke na wykonczeniu w.w. Wobkow. Drut 1mm stelaz caly, poliweglan 2mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki! sam dopiero zaczynam z wobkami na sumy ja dam dla pewności drut 1,2 mm akurat taki mam i poliweglan 2 mm powinno wytrzymać a twoje wobki Maybe Tomorrow widział bym w malowaniu na hot tigera podobno wąsate prosiaczki to lubią Pozdrawiam Edytowane 14 Lutego 2015 przez pawcio449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Bez problemu taki zestaw wytrzyma sam kolor jest dla mnie drugorzedna kwestia. Miala byc kalka, ale nie wyjdzie. Malowanie powiem Ci, ze bedzie nieco zblizpne do eksyrawagancji hot tigeta no chyba, ze cos nowego zaswita w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Maybe Tomorrow suszy sie z podkładów, czasu mało to i wobki się długo robią. Zdecydowanie będzie kalka. Kawałeczek ponieżej no i za jakis czas wjedzie nowy temat sumowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Możesz napisać w jakim programie można robić takie kalkomanie będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pawel sa dwa sposoby na robienie kalkomani. Pierwszy dajacy najwiecej mozliwosci przy uzyciu tabletu graficznego. Drugi przy wykorzystaniu grafiki i modyfikacji jej na potencjalna kalke. Programow jest sporo, kwestia tego w ktorym sie nauczysz obrabiac grafike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kolejny temat sumowy, na tą chwile w powijakach. 9cm masa do 20-22g ma wyjsc, testy wszystko zweryfikuja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ciekaw jestem ostatecznego wyniku pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Sam jestem ciekaw ale to jeszcze troche czasu minie zanim skoncze partie. Domyslnie bedzie kalkomania. A poki co pierwszenstwo ukonczenia czeka ma serie MT 7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi