Skocz do zawartości

woblery Popeye

Popeye

Rekomendowane odpowiedzi

Skromnie nieskromnie swój styl mam i dążę do abstrakcyjności w swoich pracach. 

Cena jest taka, że stać każdego. Nikt do wody skakać nie będzie na zaczepie... chociaż  :ph34r:

Jeszcze kilka dni i zaczyna się sezon sumowy a tym samym mój długo planowany urlop :D już się doczekać nie mogę. Planów wiele. Oby ryby i pogoda nie dała psikusa.  Korzystając z okazji wszystkim szczęśliwym nabywcom Maybe Tomorrow życzę połamania i rekordów na kiju. 

23vl16f.jpg

2e56wxd.jpg

op3b4i.jpg

2eakznp.jpg

k,NzIxOTQxMjksNDgxNTgwNzU=,f,krowa_mu.gi

i jeszcze inny temacik z którym pracuje od przeszło miesiąca. Póki co trochę drewna poleciało. Myślę, że do jesieni uzyskam pracę która mnie zadowoli. Wagą w zależności od obciążenia wachą się od 45 do 55g przy 13cm

wlx0dl.jpg

• Like 5

Tomku. Oczywiście, że mają. Aczkolwiek bardziej bym się skupił na długości ołowiu. Porób kilka wersji i zobaczysz która daje zadowalające efekty. 

W dniu dzisiejszym mój skromny warsztacik przeszedł modernizacje. Nowy dłuższy blat, z którego jestem mega zadowolony. Sklejka na ścianę... w końcu wszystko będzie na swoim miejscu. Lepsze doświetlenie i obrotowe imadło z którego jest kawał luja ;) Jeszcze trochę minie godzin zanim wszystko zaplanuje i poukładam :D

16lbsrd.jpg

Póki co to muszę nad nim trochę popracować. Po kilku przemyśleniach dostanie ster metalowy, jeszcze tylko muszę znaleźć jakiś drut 2.5-3mm. Wobek raczej na półkę. W trolu może urwać rękę co najwyżej wpłynąć na objętość bajcepsa. Początkowe założenia był 70g i cast, ale raczej nic z tego nie wyjdzie