mirko filipovic Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Dzieki Bartek kolejna partyjka wyladowala . Juz nie moge sie doczekac zeby juz je pociagac po oderce. Kawal dobrej roboty za rozsadne pieniadze Edytowane 23 Czerwca 2015 przez mirko filipovic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Naprawdę fantazyjne te woblerki, Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Skromnie nieskromnie swój styl mam i dążę do abstrakcyjności w swoich pracach. Cena jest taka, że stać każdego. Nikt do wody skakać nie będzie na zaczepie... chociaż Jeszcze kilka dni i zaczyna się sezon sumowy a tym samym mój długo planowany urlop już się doczekać nie mogę. Planów wiele. Oby ryby i pogoda nie dała psikusa. Korzystając z okazji wszystkim szczęśliwym nabywcom Maybe Tomorrow życzę połamania i rekordów na kiju. i jeszcze inny temacik z którym pracuje od przeszło miesiąca. Póki co trochę drewna poleciało. Myślę, że do jesieni uzyskam pracę która mnie zadowoli. Wagą w zależności od obciążenia wachą się od 45 do 55g przy 13cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cześć Bartosz chętnie przetestował bym Twoje krówki maybe machniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Seba bardzo chętnie się zamienię ale dopiero jak rezerwy nastrugam. Nie mogę zostać gołodupcem na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ok daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Cześć. Pozazdrościć każdej rapy złapanej na własnego woblera... Mógłbyś zdradzić tajemnice jak w tych boleniowych bezsterowcach umieszczać obciążenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Dzięki Tomku. U mnie t w 30% inaczej wygląda obciążenie. Myślę, że rys znacznie Cię przybliży do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 a gdzie te bolki??? Bartek cos mnie ominelo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nic Cie nie ominęło w tym sezonie całkowicie odpuściłem rapowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Popeye'u a czy kąty pod jakimi jest przód woblera mają jakieś znaczenie czy można to zrobić na tzw. oko ;P? I pytanie o podkład... Jakiego używasz? Edytowane 28 Czerwca 2015 przez tom3k_lubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tomku. Oczywiście, że mają. Aczkolwiek bardziej bym się skupił na długości ołowiu. Porób kilka wersji i zobaczysz która daje zadowalające efekty. W dniu dzisiejszym mój skromny warsztacik przeszedł modernizacje. Nowy dłuższy blat, z którego jestem mega zadowolony. Sklejka na ścianę... w końcu wszystko będzie na swoim miejscu. Lepsze doświetlenie i obrotowe imadło z którego jest kawał luja Jeszcze trochę minie godzin zanim wszystko zaplanuje i poukładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 jak na razie porządeczek nie to co u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 hahaha jeszcze przez kilka godzin będzie czysto . Później zacznie się brud w którym się wie co gdzie jest. Swoja drogą polecam wszystkim odkurzacz na warsztat. W domu go tak często nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Popeye'u zainspirowały mnie Twoje boleniówki xDD więc zrobiłem na próbę 3 szt. swoje ;P Ołów dać tak jak w 3cim od dołu na zdjęciu? Ma 7cm Edytowane 29 Czerwca 2015 przez tom3k_lubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Tomek ołów zrób taki jak na załączonym wcześniej obrazku (moim jpg-u). Jeśli masz więcej pytań zapraszam na PW Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Czy aby nie przesadzam maybe tomorrow XXL 12cm sam klocek na tą chwilę waży 104g projekt raczej 4Fun. Kloc posklejany z odpadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Zeby go uciagnac trzeba miec patent sternika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 hahahaha kurde moja krypa raczej nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja mam 25hp moglbym sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Póki co to muszę nad nim trochę popracować. Po kilku przemyśleniach dostanie ster metalowy, jeszcze tylko muszę znaleźć jakiś drut 2.5-3mm. Wobek raczej na półkę. W trolu może urwać rękę co najwyżej wpłynąć na objętość bajcepsa. Początkowe założenia był 70g i cast, ale raczej nic z tego nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) zielony temat... Edytowane 13 Lipca 2015 przez Popeye 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Niezmiennie podobają mi się te wesołe baryłki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Bardzo się ciesze zwłaszcza, że temat od kilku tygodni stał się monotematyczny Nie ukrywam, że pracuje nad dwoma nowymi projektami. Jak będą na finiszu to wrzucę foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jesli to sumowki to czekam niecierpliwie , bo sezon krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi