Skocz do zawartości

woblery Popeye

Popeye

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nowy temacik, wcześniej już zapowiadany. Prace nad nim zajęły mi 3 msc. Powstało kilkanaście prototypów. Z każdym przybywało nowe doświadczenie. Ostatecznie powstałą wersja 12cm, 52g. Jerk delikatnie odjeżdża w prawo, lewo. Promień odjazdów 20-30cm. Przy podszarpywaniu pokazuje brzuszek po czym lusterkuje, aż do wygaśniecia. Z pod kalki przebija złoty brokacik. Oczka zostały skręcone z drutu 1.6mm. Wobka nazawałem DREAMCATCHER ( łowca snów)

Niestety, ale wobki zostaną w pudełku. Dzisiaj mój multik zaliczył nokaut techniczny i tym samym leci na serwis gwarancyjny. Chyba już nie pojerkuje w tym roku :(

2rne8gl.jpg

2iqb8fb.jpg

1xykgw.jpg

97tkhw.jpg

4rev4k.jpg

30dbkb5.jpg

4rte8p.jpg

a2ab2w.jpg

• Like 9

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Specjalny wobek dla znajomego. Siedmiolistna koniczyna ;) Oklejony kalką w jakości Full HD  B)

Niedługo wrzucę zdjęcia Maybe Tomorrow w malowaniu hot tiger. Strasznie leniwy się zrobiłem i wszystko dwa razy dłużej robię :)

2u6ei3l.jpg Edytowane przez Popeye
  • Like 5

No właśnie nie mogę zabrać się za miedziane chamy. Irytuje mnie brak punktaków,wybijaków które wpływają na wygląd wizualny przez co się demotywuję. Póki co jestem na etapie poszukiwania dużej kuli od łożyska co by młoteczek powstał. Na złomie juz mnie zbyli :)

Piotrku zapewniam Cie,ze chamy powstaną...ale to chwile potrwa :)

był cham to teraz będzie luj... mosiężny luj  B) blacha przeleżała 2 lata. Dzisiaj dokończyłem co kiedyś zacząłem :) wyszło jak wyszło, czyli średnio hehehe :)

Grubość jeśli dobrze pamiętam 2mm, waga 51g. Metal pod wąsa 

awqr5u.jpg

• Like 2

był cham to teraz będzie luj... mosiężny luj  B) blacha przeleżała 2 lata. Dzisiaj dokończyłem co kiedyś zacząłem :) wyszło jak wyszło, czyli średnio hehehe :)

Grubość jeśli dobrze pamiętam 2mm, waga 51g. Metal pod wąsa 

Taki srogi luj, że się zdjęcie ledwo ładuje  :lol:

• Like 1