Popeye Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 W głowie przed malowaniem miałem wizje niczym Da Vinci. A wyszło ... przeciętnie 18cm 78g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Wyszło dobrze. Nie każdy musi być taki sam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Czerwone akcencik na mordkach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 takie logo sobie zmajstrowałem, Mile widziana krytyka. Może coś jeszcze poprawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Mało łaciate. Właściwie, wcale nie łaciate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Janusz łaciate to jest tylko mleko... no i moje wobki Próbowałem porobić coś łaciatego, ale praca z tabletem graficznym mega mnie irytuje. Nie mam cierpliwości do ślęczenia przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nowy temacik, wcześniej już zapowiadany. Prace nad nim zajęły mi 3 msc. Powstało kilkanaście prototypów. Z każdym przybywało nowe doświadczenie. Ostatecznie powstałą wersja 12cm, 52g. Jerk delikatnie odjeżdża w prawo, lewo. Promień odjazdów 20-30cm. Przy podszarpywaniu pokazuje brzuszek po czym lusterkuje, aż do wygaśniecia. Z pod kalki przebija złoty brokacik. Oczka zostały skręcone z drutu 1.6mm. Wobka nazawałem DREAMCATCHER ( łowca snów) Niestety, ale wobki zostaną w pudełku. Dzisiaj mój multik zaliczył nokaut techniczny i tym samym leci na serwis gwarancyjny. Chyba już nie pojerkuje w tym roku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Też coś mam dla dzieciaków drewno lipa, wobek pływający. Jeden z mniejszych w tym sezonie... 7cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ma bałagan w oczach hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Specjalny wobek dla znajomego. Siedmiolistna koniczyna Oklejony kalką w jakości Full HD Niedługo wrzucę zdjęcia Maybe Tomorrow w malowaniu hot tiger. Strasznie leniwy się zrobiłem i wszystko dwa razy dłużej robię Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Popeye 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 hahaha to znajomy ma ciekawe pomysly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 inny nie znający przyjemności.. wędkarstwa.Zaażyczył sobie wobka oklejonego naklejką z piwka na urodziny hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ciekawy "atraktor"posiada ten wobler.Cudo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Teraz to pojechales :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wobek wydaje się być z grubsza... upalony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 5min później...skopcony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Gdzie Miedziane Chamy ja się pytam?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No właśnie nie mogę zabrać się za miedziane chamy. Irytuje mnie brak punktaków,wybijaków które wpływają na wygląd wizualny przez co się demotywuję. Póki co jestem na etapie poszukiwania dużej kuli od łożyska co by młoteczek powstał. Na złomie juz mnie zbyli Piotrku zapewniam Cie,ze chamy powstaną...ale to chwile potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Mam taką kule tylko jest wielkości piłki tenisowej,jak Ci pasuje to pisz na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 był cham to teraz będzie luj... mosiężny luj blacha przeleżała 2 lata. Dzisiaj dokończyłem co kiedyś zacząłem wyszło jak wyszło, czyli średnio hehehe Grubość jeśli dobrze pamiętam 2mm, waga 51g. Metal pod wąsa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Takie kulki tych małych mam 10L wiadro.P.S- dziewięć lat pracowałem w skupie złomu Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Rafał ta mniejsza mi się podoba, podbijam zaraz na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 był cham to teraz będzie luj... mosiężny luj blacha przeleżała 2 lata. Dzisiaj dokończyłem co kiedyś zacząłem wyszło jak wyszło, czyli średnio hehehe Grubość jeśli dobrze pamiętam 2mm, waga 51g. Metal pod wąsa Taki srogi luj, że się zdjęcie ledwo ładuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Piotrek bo to luj z całej epy! ogłuszacz. A focia z fona. Net Ci muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 kula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi