Popeye Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Piany nabiłem,że nowe hot tigery będą i ...skucha. Mróz i minusowe temperatury pokonały mnie. Lakier matowieje, "szronieje" trzeba poczekać na dodatnie temperatury. Albo piec zainstalować w garażu Będą jeszcze tigerki z czerwonym grzbietem Małe co nieco. Te (gorsze) 6 szt. idą do mojego pudła 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 I tak na mroz je wypusciles??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Niech się pasą, hartują bo w lipcu nie bedzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A co z moim pudłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Panie... Byndzie wszystko byndzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Kolejne chamisko... te powędruje do Piotrka Przy okazji stworzyłem krótki filmik z pracy nad tym chamem https://www.youtube.com/watch?v=sQKDr9fKcFc&feature=youtu.be Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Popeye 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Blachę poznaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 a i psikus... to nie ta blacha. To jest połówka. Twoją już obrabiałem dla testów. Młotek zmajstrowany. Niedługo Rafale dla Ciebie gifty spakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Do mnie znaczy???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Si, Senor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Puściłem adres na FB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Łamane Maybe Tomorrow pod szczupaki. Niestety ale mam problem z ociekającym lakierem. Powstają nadlewki. Próbowałem lakierować na dwa razy tj góra dół, używałem drucików aby na nich lakier spływał. Jedyne co przychodzi mi do głowy tj obracająca się ramka. Może ktoś cos podpowie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Fajny. Jakiego lakieru używasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dzieki. Stosuje tylko i wyłącznie Hartzlacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No tak, Hartzlack jest lakierem dosyć gęstym, nawet ten nowy. Szczególnie przy lakierowaniu w wyższych temp. mogą robić się nadlewki. Spróbuj tak. Daj warstwę Harcerza, potem daj ile tam chcesz warstw Domaluxa Silver i na koniec warstwę Hartza. Powinno być ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie omiszkam sprawdzic ten sposob. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Z czerwonym celownikiem wygląda super musi fajnie w wodzie zamiatać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Podjąłem dzisiaj Miedzianego Chama w Urzędzie Pocztowym w Pułtusku. Piękne bydlę Póki mój cielak się nie zmaterializował podziękuję zdjęciem Dramatycznego Kota. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 hahahaha git kocur Cham nie jest piekny cham to cham... musze dla siebie zrobic z 2-3 szt tylko materiały dokupić. Kręci śmigłem aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja wiem czy taki brzydki, fajna tekstura przede wszystkim na skrzydełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) DAAAAWAC MI TU MAAAJ !! Szczupakowy lemierz... seria Bad Motherfucker wykonana na miedzi 0.8mm Przygotowania na szwedzki szczupale no i krajowe Największy dziad ma 15cm Polecam kawałeczek dla klimatu https://www.youtube.com/watch?v=BfN3v1Hob-Q Edytowane 12 Lutego 2016 przez Popeye 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ile zejdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie mam pojęcia. Myślę, że płyciutko będą pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Taki secik poleci do Raffaello. Fajna kule dostałem od kolegi i inne przydatne podarunki. Kula przyspawana to i poklepac można 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Już wypatruje listonosza ciekaw jestem pracy tych przynęt!dziękuje bardzo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi