Skocz do zawartości

woblery Popeye

Popeye

Rekomendowane odpowiedzi

A no jest :D przywiało mnie na Podlasie z Lubuskiego ;) czasami nie rozumiem jak ktoś zaczyna mi Sledzikowac:D a tak abstrahując od tego...Dopiero się urzadzam jeśli chodzi i dłubanie

Lester nie wiedziałem,że jesteś z Białego. Napewno się odezwę :) super wobki robisz

Ehhh te kobiety ;) ... narzeczona wkręca się w skrobanie, już są plany produkcyjne, dniówki, system zmianowy  :rolleyes: może jeszcze wędkarz z niej będzie  :P ale na przyszły rok już oficjalnie Mr&Mrs Popeye  :wub:

10dxrgo.jpg

No i coś nowego...UV  :blink:  :ph34r: jak myslicie ? 

287glrk.jpg

• Like 3

hahahahahahah Karol żebyś nie wykrakał. Mam to na piśmie ;)

Swoja drogą wszystkich użytkowników facebooka zapraszam na nowy Fan Page Woblery Popeye. Klikamy i lajkujemy. Dziękuje  :highfive:

https://www.facebook.com/WobleryPopeye

33ljfxz.jpg

Nie ma co się łudzić.

Najpierw jest "nie będę ingerowała w pasję, rozumiem, że każdy potrzebuje czegoś dla siebie", a potem "znowu te cholerne ryby, jak bardzo bym chciała,żeby wszystkie wyginęły".

O widzę że nie jestem odosobniony,jakby kopia mojego scenariusza z przed ślubu :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ale może kolega Popeye trafi na tzw.kobiecy unikat i tak pozostanie jak jest teraz,po podpisaniu wyroku :D trzymam kciuki ;)

• Like 1

Ehhh te kobiety ;) ... narzeczona wkręca się w skrobanie, już są plany produkcyjne, dniówki, system zmianowy  :rolleyes: może jeszcze wędkarz z niej będzie  :P ale na przyszły rok już oficjalnie Mr&Mrs Popeye  :wub:

10dxrgo.jpg

No i coś nowego...UV  :blink:  :ph34r: jak myslicie ? 

287glrk.jpg

To teraz wiem co a raczej kto jest sprawcą przeprowadzki :D

• Like 1

Będę informować was na bieżąco ;)

Lester tak wyszło :) swoją drogą zdobywam edukację w lakierach, dodatkach do paznokci...Które można wykorzystać w woblerach :D

Edytowane przez Popeye
  • Like 1

Woblery lakieruje hartzlackiem. Do lakierowania używam najtańszych chińskich pędzelków z sztucznego włosia. Kwestia oklejania sterów. W tych wobkach delikatnie lakier naciekl mi na ster. Z samym odklejeniem taśmy nie ma problemu. Nacinam ją nożem do tapet przy granicy taśmy i lakieru. Wtedy wszystko idealnie się odkleja bez obawy zadarcia lakieru. Nie używam obrotowej suszarki. Zwykla suszarka w której zawieszam woblery na haczyki

• Like 1