Popeye Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A no jest przywiało mnie na Podlasie z Lubuskiego czasami nie rozumiem jak ktoś zaczyna mi Sledzikowac:D a tak abstrahując od tego...Dopiero się urzadzam jeśli chodzi i dłubanie Lester nie wiedziałem,że jesteś z Białego. Napewno się odezwę super wobki robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Maybe Tomorrow zaczyna nabierać kształtów... I te kur... w oczach w tej odsłonie MT i CT będą pozbawione kalki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Będą żarły:) biorąc pod uwagę kształt będą agresywnie pracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Będą zamiatać w planach mam MT 12cm ale to za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Powoli już widać efekty Poniżej fotka ze sterem... podziurawionym ... a no po to ma dziurkę żeby ster się mocniej trzymał. Taka ciekawostka dla tych co mają problem z wypadaniem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ehhh te kobiety ... narzeczona wkręca się w skrobanie, już są plany produkcyjne, dniówki, system zmianowy może jeszcze wędkarz z niej będzie ale na przyszły rok już oficjalnie Mr&Mrs Popeye No i coś nowego...UV jak myslicie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Pogratulować dziewczyny,moja żona dostaje wścieklizny jak widzi że idę dłubać a co dopiero jak by miała mi pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Dzięki mam nadzieję, że u mnie tak nie będzie po zmianie statusu na "małżeństwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie ma co się łudzić.Najpierw jest "nie będę ingerowała w pasję, rozumiem, że każdy potrzebuje czegoś dla siebie", a potem "znowu te cholerne ryby, jak bardzo bym chciała,żeby wszystkie wyginęły". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 hahahahahahah Karol żebyś nie wykrakał. Mam to na piśmie Swoja drogą wszystkich użytkowników facebooka zapraszam na nowy Fan Page Woblery Popeye. Klikamy i lajkujemy. Dziękuje https://www.facebook.com/WobleryPopeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie ma co się łudzić.Najpierw jest "nie będę ingerowała w pasję, rozumiem, że każdy potrzebuje czegoś dla siebie", a potem "znowu te cholerne ryby, jak bardzo bym chciała,żeby wszystkie wyginęły".O widzę że nie jestem odosobniony,jakby kopia mojego scenariusza z przed ślubu Ale może kolega Popeye trafi na tzw.kobiecy unikat i tak pozostanie jak jest teraz,po podpisaniu wyroku trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ehhh te kobiety ... narzeczona wkręca się w skrobanie, już są plany produkcyjne, dniówki, system zmianowy może jeszcze wędkarz z niej będzie ale na przyszły rok już oficjalnie Mr&Mrs Popeye No i coś nowego...UV jak myslicie ? To teraz wiem co a raczej kto jest sprawcą przeprowadzki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Będę informować was na bieżąco Lester tak wyszło swoją drogą zdobywam edukację w lakierach, dodatkach do paznokci...Które można wykorzystać w woblerach Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Popeye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zdjęcie na szybko. Maybe Tomorrow w nowej odsłonie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Takie mandaryny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Widzę, że stery wklejasz przed malowaniem i lakierowaniem. Mam pytanie - jak lakierujesz i suszysz woblery - zanurzeniowo, czy jakąś żywicą i na suszarce? Nie ma później problemu z odlepieniem taśmy ze steru? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Woblery lakieruje hartzlackiem. Do lakierowania używam najtańszych chińskich pędzelków z sztucznego włosia. Kwestia oklejania sterów. W tych wobkach delikatnie lakier naciekl mi na ster. Z samym odklejeniem taśmy nie ma problemu. Nacinam ją nożem do tapet przy granicy taśmy i lakieru. Wtedy wszystko idealnie się odkleja bez obawy zadarcia lakieru. Nie używam obrotowej suszarki. Zwykla suszarka w której zawieszam woblery na haczyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dzięki, muszę popróbować ten patent, bo na razie najgorszą dla mnie częścią zabawy są stery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Poradzisz sobie kwestia żeby lakier się nie dostał pod taśmę. Nie przechylaj lakierowanych woblerów ani nie przesadzaj z lakierem w miejscu steru. Takie moje spostrzeżenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Crazy Tail już po lakierowaniu. UV efekt naniesiony. Niestety lakier spływa mimo różnych prób zabezpieczenia. Efekt ciekawy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 By browar lepiej smakował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jaki gatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Budwaiser mooooooj ulubiony...Schłodzony... Ale i taniocha kopiaca jak cztery konie które dają kaca mordercę też nie pogardzie w wykwintnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Bo obrazku wniosłem, że bardziej Haze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Od pewnego czasu pracuje nad wersja Dream Catcher-a z grzechotką. 4 grzechotki, jerk tonący. Wkrótce więcej zdjęć i jakiś filmik jak lód odpuści https://www.youtube.com/watch?v=WyoRaqx0Dts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi