sukingad Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Pamiętacie Miedzianego Chama?? Nieskromnie się pochwalę, że Paul Adams zamieścił tutorial z kręcenia chama na swoim blogu http://homeluremaking.blogspot.com/ Pamiętamy, wisi w honorowym miejscu na ścianie pracowni. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dzięki Piter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kilka nowych jerków Dream Catcher & HerringNowy brokacik z pieprzem oraz nowa koncepcja na malowanie pyszczków w modelach Fluo Jak wam się podobają ?1 maja już tuż tuż :)CCZZ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jak dla mnie bomba, kapitalna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzięki Pride. Staram się podnosić sobie poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wyglądają super, świetna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Konkretna ławica i do tego jeszcze w moich ulubionych kolorach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nigdy nie przepadałem za przynętami fluo, seledyn w połowach szczupaka ale tym moim.... nie moge się oprzeć Dzięki Panowie za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Kilka nowych wypocin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Nowy projekt wcześniej już was informowałem o nim. Jest już po testach. 5m w trolu trzeba porobić kilka szt. Z tego co pamiętam około 38g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Finalna testówka. Robiona na szybko to i piękna nie jest Nurek na 5m. Wkrótce kilka fotek Edytowane 29 Maja 2017 przez Popeye 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zachciało mi się kaczki jest to blend 3 przynęt (jednej jeszcze nie widac ) które podpatrzyłem na internetach Turbo Duck... zobaczymy co z tego będzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Postaraj się dać oczko na czubku dzioba. Oczko na dole zbiera dużo ziela i czcin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dzięki Waldku za uwagę. Obawiam się, że oczko na dziobie może ja troszkę za wysoko podnosić. Zobaczę nad wodą Kaczka już na finiszu, dostałą ostatnią warstwę lakieru. Jutro postaram się coś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Więc oczko zostaw w tym samym miejscu a dziób pochyl trochę Zdaj relację po testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Turbo Duck... wyszedł fajnie, naprawdę mieli wodę aż miłlo. Rozmiar też słuszny. Przyjemnie prowadzi się go w wodzie. Lotny jak prawdziwa kaczucha Wkrótce filmik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ekG99uv-iOY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Fajna kaczucha,pierwsze co mi przyszło do głowy to że Prida i tak nie dogonisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 ... i nie zamierzam chociaz, może jeszcze jakiegoś szczura zmontuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 O kurde, super Ci wyszka ta kaczucha, a jak w wodzie myka ps. u mnie zastój całkowity to jak najbardziej można mnie gonić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Absolutna nowość na ten sezon SLAYER 12Długość: 12cmWaga: 36gZakres pracy: 5mGenialny wobler, już przy wolnym prowadzeniu pracuje delikatnie błyskając bokami. Wkrótce film 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Coś tam widać na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=QWnfZO9yjhg&feature=youtu.be 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Nowe kaczuszki tym razem chwost z marabuta 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Super kaczka! Kiedy będę mógł taką kupić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Slayera 12& Crazy Tail HOT TIGER UV 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi